Fehmi Koru Fehmi Koru

Liderler bazen şaka da yaparlar… Kemal Kılıçdaroğlu yapmamıştır herhalde…

Dün de özel gündü bizler için bugün de öyle oldu. “Bizler” dediğim ‘Ocakmedya Ailesi’, ama siz bunu daha geniş tutarak ‘İnternet haber siteleri’ olarak da kabul edebilirsiniz. CHP’de...

04 Mayıs 2018 | 11.413 okunma

Dün de özel gündü bizler için bugün de öyle oldu.

“Bizler” dediğim ‘Ocakmedya Ailesi’, ama siz bunu daha geniş tutarak ‘İnternet haber siteleri’ olarak da kabul edebilirsiniz.

CHP’de cumhurbaşkanı adaylığı için öne çıkan birkaç isim günlerdir konuşuluyordu; ancak o isimler içerisinden Muharrem İnce’nin tercih edildiği haberini, Türkiye, ilk kez, Ocakmedya sitemizin yazarı Veysi Dündar’dan öğrendi.

Her zaman olduğu gibi sabahın erken saatlerinde girdiğimiz yazısını günün tam ortasında (saat 12.00) gönderdiği “CHP’nin adayını açıklıyorum” haber-yazısı ile yeniledi Veysi Dündar.

Akşama doğru ocakmedya haberini diğer medya siteleri de izledi, bugün de gazeteler…

Hepsi Veysi Dündar’ın yolundan gidip, onun “Görüştüm” dediği kişilerle görüşerek aynı sonuca varmış…

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
İş dünyasında başarıyı yakalayanlar var da, siyaset ülkemizde neden yaya kalıyor?. Bir başarı öyküsü… 02 Mayıs 2024 | 850 Okunma Merakım giderildi: Devlet Bahçeli’nin gizemli sitemlerinin muhatabı, tahmin edilen adresler değilmiş… 01 Mayıs 2024 | 1.458 Okunma Merak bu ya: Erdoğan-Bahçeli 45 dakikada ne konuştu? CB Erdoğan Özgür Özel’e neden 2 Mayıs’ta randevu vermiş olabilir? 30 Nisan 2024 | 3.156 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi…  29 Nisan 2024 | 752 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi… 29 Nisan 2024 | 3.891 Okunma