Fehmi Koru Fehmi Koru

Joe Biden suikasta uğrayacak, Kamala Harris ABD başkanlığını üstlenecek.. Burçlar böyle söylüyormuş…

Şunun şurasında 20 Ocak’a kaç gün kaldı; eğer Biden-Harris öngörüsü tutarsa, aklımdaki bir dizi soruya cevaplarını almak için kapısına dayanacağım uzman kişinin ismini bir yere not ettim.

03 Ocak 2021 | 4.390 okunma

Her yeni yıla girerken önümüzdeki yıl içerisinde meydana gelebilecek gelişmelerle ilgili beklentileri dile getirmek de adettendir. Yıla girerken ve yılın ilk günlerinde bu tür yazılara gazeteler yer verir, TV ekranlarında görüşler açıklanır.

Çoğu doğru çıkmaz bu beklentilerin…

Nereden mi biliyorum?

Bir ara bu tür beklenti yazılarını arşivime atıp aynı yılın sonunda boşa çıkan kehanetleri tek tek açıkladığım olmuştur da oradan biliyorum.

Zaten görüş sahipleri de, böyle bir ihtimali akılda tutup beklentilerinin bilimsel bir temele dayanmadığını bir punduna getirip kendileri de belirtirlerdi.

Ne demek istediğimi daha iyi anlayasınız diye geride bıraktığımız 2020 yılıyla ilgili o yıla girerken yapılmış bir genel öngörüyü görüşlerinize sunayım...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Partilerin başarısını getiren pek çok özellik var.. Onların hepsine ek olarak şans da gerekiyor.. İYİ Parti şansını kullanamadı… 27 Nisan 2024 | 610 Okunma Bir hadise var can (MHP) ile canan (AK Parti) arasında da Bahçeli şarkı sözleriyle bunun mesajını mı veriyor?…  26 Nisan 2024 | 4.271 Okunma Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler… 25 Nisan 2024 | 3.194 Okunma CHP genel başkanı Özgür Özel, AK Parti genel başkanı da olan CB Tayyip Erdoğan ile Meclis’te çay içti.. Sıra Külliye’ye çıkmasında… 24 Nisan 2024 | 2.871 Okunma AK Parti zirvesi, AK Partili medyayı okuyup dinlese.. Eminim, çıkış yolu bulmakta onlardan bile yararlanabilirdi… 23 Nisan 2024 | 3.626 Okunma