Fehmi Koru Fehmi Koru

Herhalde farkındasınızdır: Saadet Partisi de var bu seçim yarışında…

Saadet Partisi’ne haksızlık ediliyor ve haksızlık edenler arasında ben de varım. Önceki gün Milli Gazete yazarı Adnan Öksüz‘ün sütununda, Saadet Partisi’nin İstanbul büyükşehir belediye...

27 Mart 2019 | 9.051 okunma

Saadet Partisi’ne haksızlık ediliyor ve haksızlık edenler arasında ben de varım.

Önceki gün Milli Gazete yazarı Adnan Öksüz‘ün sütununda, Saadet Partisi’nin İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Necdet Gökçınar‘ın bir sitemini okudum.

Sizler de okuyunuz diye alıntılıyorum:

“Televizyonlara bakıyorum, gazetelere bakıyorum, sanki İstanbul’da iki aday varmış gibi bir hava estirilmek isteniyor. İstanbul’da bir aday daha var, o da Saadet Partisi’nin adayı. Seçimlere az bir süre kaldı ama bunu bir şekilde anlatmamız lazım…”

Doğru söze ne denir? Türkiye’de siyaset iki cephe arasına sıkıştı; o cephelerden birinde yer almayan partiler ve adaylarının seçimlerde seslerini duyurmaları olağanüstü zorlaştı.

Oysa Türkiye’de 100’ye yakın siyasi parti var ve bunlardan 13’ü bu seçimde oy pusulasında adaylarıyla yer alıyor. Başka partiler ittifak yüzünden bazı iller ve ilçelerde aday göstermez iken, Saadet Partisi bütün iller ve ilçelerde seçimlere kendi adaylarıyla katılıyor.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
İş dünyasında başarıyı yakalayanlar var da, siyaset ülkemizde neden yaya kalıyor?. Bir başarı öyküsü… 02 Mayıs 2024 | 836 Okunma Merakım giderildi: Devlet Bahçeli’nin gizemli sitemlerinin muhatabı, tahmin edilen adresler değilmiş… 01 Mayıs 2024 | 1.456 Okunma Merak bu ya: Erdoğan-Bahçeli 45 dakikada ne konuştu? CB Erdoğan Özgür Özel’e neden 2 Mayıs’ta randevu vermiş olabilir? 30 Nisan 2024 | 3.156 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi…  29 Nisan 2024 | 752 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi… 29 Nisan 2024 | 3.891 Okunma