Fehmi Koru Fehmi Koru

Dostlarla sohbetin konusu: ‘CB Erdoğan ne yapar?’

Dostlarla bir araya gelindiğinde, tahmin edeceğiniz gibi, şu sıralar sürekli İstanbul seçimi üzerinden siyaset konuşuluyor. Oyların ha babam de babam kim bilir kaç kez sayıldığı bir ortamda bu normal. Normal olmayan...

13 Nisan 2019 | 3.639 okunma

Dostlarla bir araya gelindiğinde, tahmin edeceğiniz gibi, şu sıralar sürekli İstanbul seçimi üzerinden siyaset konuşuluyor. Oyların ha babam de babam kim bilir kaç kez sayıldığı bir ortamda bu normal. Normal olmayan, konunun tek bir kişi ile ilgili bir biçimde gündemde yer almasıdır.

Şu soru nereye gitsem bana yöneltiliyor: “Tayyip Erdoğan ne yapar?”

Oysa herkes biliyor, bilmeyenler de bizzat Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın birkaç kez sözünü etmesiyle öğrenmiş olmalı, konu Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından karara bağlanacak.

Doğru soru “YSK ne yapar?” olmalı değil midir?

Hayır, insanlar ısrarla “Tayyip Erdoğan ne yapar?” diye yöneltiyorlar soruyu…

Soru sahiplerine, her defasında, “Bana ‘Onun yerinde sen olsan ne yapardın?’ diye sorsanız ne söyleyeceğim hazır da, AK Parti genel başkanı sıfatı da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tavrının ne olacağını tahmin etmekte benim kadar sizler de zorlanmazsınız herhalde” cevabını veriyorum.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
İş dünyasında başarıyı yakalayanlar var da, siyaset ülkemizde neden yaya kalıyor?. Bir başarı öyküsü… 02 Mayıs 2024 | 571 Okunma Merakım giderildi: Devlet Bahçeli’nin gizemli sitemlerinin muhatabı, tahmin edilen adresler değilmiş… 01 Mayıs 2024 | 1.443 Okunma Merak bu ya: Erdoğan-Bahçeli 45 dakikada ne konuştu? CB Erdoğan Özgür Özel’e neden 2 Mayıs’ta randevu vermiş olabilir? 30 Nisan 2024 | 3.144 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi…  29 Nisan 2024 | 743 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi… 29 Nisan 2024 | 3.890 Okunma