Fehmi Koru Fehmi Koru

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem bölgesini gezerken gözüme yorgun göründü.. Onu çevresi yoruyor olabilir…

Gazeteci Fehmi Koru'nun bugünkü (09.02.2023)'' Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem bölgesini gezerken gözüme yorgun göründü.. Onu çevresi yoruyor olabilir…'' başlıklı yazısı.

09 Şubat 2023 | 7.417 okunma

Sosyal medya denilen mecralarla aram pek yok. Bir ara ben de hemen hepsine üyelik kaydımı yaptırdım, başlarda hesaplarımda hareketlenme de olmadı değil; ancak sonraları, kendime özel sebeplerle, sosyal medya ile ilişkimi asgariye indirdim.

Bir gün belki yeniden başlarım.

Dün başta Twitter olmak üzere sosyal medya hesaplarına erişimin engellendiğini duydum ama; duydum ve şaşırdım. Sosyal medyanın deprem felaketinin üzerlerimizde yaptığı olumsuz etkileri azaltıcı bir etkisi olduğundan haberdarım. Milli dayanışmaya da yarıyor sosyal medya; insanlar orada örgütleniyor, ihtiyacı olanlar seslerini oradan duyuruyor, mesajı alanlar nereye ne yardım malzemesi göndereceklerini o sayede öğreniyor.

İnternetin sosyal medya üzerinden haberleşmeyi engellemek için, hem de böyle bir ortamda kısıtlanması, akla da mantığa da aykırı.

Bu tür konularda emir ve talimatların hep Külliye’den geldiği düşünüldüğü için, engelleme bir devlet kurumu tarafından başlatıldı ama, ben bu defa kısıtlamanın aynı yerle ilişkili olduğundan kuşkuluyum.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın deprem bölgesine gitme hazırlığı ve yolculuğu sırasında, birileri, durumdan vazife çıkartmıştır diye düşünüyorum. 

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
CB Erdoğan ile CHP lideri Özel görüşmesi samimi havada geçmiş.. Bu bana yıllar öncenin ‘bahar havası’nı hatırlattı… 03 Mayıs 2024 | 25 Okunma İş dünyasında başarıyı yakalayanlar var da, siyaset ülkemizde neden yaya kalıyor?. Bir başarı öyküsü… 02 Mayıs 2024 | 860 Okunma Merakım giderildi: Devlet Bahçeli’nin gizemli sitemlerinin muhatabı, tahmin edilen adresler değilmiş… 01 Mayıs 2024 | 1.460 Okunma Merak bu ya: Erdoğan-Bahçeli 45 dakikada ne konuştu? CB Erdoğan Özgür Özel’e neden 2 Mayıs’ta randevu vermiş olabilir? 30 Nisan 2024 | 3.156 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi…  29 Nisan 2024 | 753 Okunma