Fehmi Koru Fehmi Koru

CHP’nin kibar beyler ve şık hanımlar ile yerli-yabancı uzmanları buluşturan dünkü toplantısının düşündürdükleri…

Gazeteci Fehmi Koru'nun bugünkü (04.12.2022)''CHP’nin kibar beyler ve şık hanımlar ile yerli-yabancı uzmanları buluşturan dünkü toplantısının düşündürdükleri…'' başlıklı yazısı.

04 Aralık 2022 | 2.444 okunma

Dün Türk siyasi hayatı için önemli bir gündü.

Hep geride kalmasına alıştığımız bir siyasi parti, bu defa, kendisinden beklenmeyecek bir girişimle herkesi şaşırtan bir toplantı düzenlemeyi başardı. 

Genel hatlarıyla “Türkiye ne durumda ve bu durumdan nasıl kurtulur?” genel başlığı altına girecek söylenmesi gereken ne varsa hepsinin, yetkinliği tartışılmayacak uzmanlar tarafından ifade edildiği bir toplantıydı bu. 

Aylardan beri üzerinde çalışıldığı, birkaç kez provası yapılarak büyük güne hazırlanıldığı, hiçbir anında en ufak bir falso bile yaşanmaması için büyük çaba sarf edildiği belli olan bu toplantının, ülke sınırlarını aşan bir ilgiyle izlendiğine eminim. 

Konuşmacılardan biri, daha önce Fransa cumhurbaşkanına, Almanya şansölyesine danışmanlık ettiği bilinen, iklim bozulması ve geleceğin planlanması gibi hayati konularda uzman olduğu iftiharla duyurulan Amerikalı bir profesördü.

Parti adına kürsüye çıkan konuşmacılar da her bakımdan göz dolduran kişilerdi.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uçaklar ve helikopterler devlet adamları için tehlikelidir 21 Mayıs 2024 | 625 Okunma Karar’da çıkan ilk gün yazım: Karar okurlarına bir sözüm olacak 19 Mayıs 2024 | 2.464 Okunma Cumhurbaşkanı Erdoğan 28 Şubat davası mahkumu yaşlı generallerin serbest kalmalarını sağladı.. Sevindim ama… 18 Mayıs 2024 | 2.475 Okunma Kobani davasında verilen cezalar, bana Almanya’da milyonların ölümünden sorumlulara yapılan muameleyi hatırlattı  17 Mayıs 2024 | 4.348 Okunma Bahçeli “İnşallah Türkiye değişmez” demişti.. Ülkemiz eski Türkiye’yi anımsatan ‘darbe’ sözcüğüne rağmen çok değişti… 16 Mayıs 2024 | 1.754 Okunma