Fehmi Koru Fehmi Koru

Bazılarını bilinçaltları konuşturur.. Spike Lee bir gerçek hayat hikayesinin filmini çekerek Trump’ın bu yönünü afişe etmiş…

Bazıları bilinçli konuşur, bazılarını bilinçaltı konuşturur; bu dediğimi bir tarafa not edin, olayları ve insanları değerlendirirken lazım olabilir.

15 Aralık 2019 | 3.178 okunma

Donald Trump pek azı bilinçli çoğu kez bilinçaltı zorlamasıyla konuşanlardan…

Örnek mi istiyorsunuz, işte size son örnek.

Şu yakınlarda Florida’da katılımcılarının çoğu Musevi ve işadamı olan bir topluluğa konuşurken ağzından şu sözler döküldü Trump’ın:

“Bir çoğunuz emlak işindesiniz, çünkü sizleri iyi tanıyorum. Vahşi birer katilsiniz, iyi insanlar değilsiniz. Yine de oyunuzu bana vereceksiniz, başka seçeneğiniz yok. (..) Varlık vergisi çıkaracak olana oyunuzu kullanacak değilsiniz ya. Hadi hepinizin varlığınızın yüzde 100’ünü hemen alalım. Bazılarınız beni sevmez. Bazılarınızı da ben hiç sevmem.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Partilerin başarısını getiren pek çok özellik var.. Onların hepsine ek olarak şans da gerekiyor.. İYİ Parti şansını kullanamadı… 27 Nisan 2024 | 594 Okunma Bir hadise var can (MHP) ile canan (AK Parti) arasında da Bahçeli şarkı sözleriyle bunun mesajını mı veriyor?…  26 Nisan 2024 | 4.269 Okunma Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler… 25 Nisan 2024 | 3.194 Okunma CHP genel başkanı Özgür Özel, AK Parti genel başkanı da olan CB Tayyip Erdoğan ile Meclis’te çay içti.. Sıra Külliye’ye çıkmasında… 24 Nisan 2024 | 2.871 Okunma AK Parti zirvesi, AK Partili medyayı okuyup dinlese.. Eminim, çıkış yolu bulmakta onlardan bile yararlanabilirdi… 23 Nisan 2024 | 3.626 Okunma