Fehmi Koru Fehmi Koru

Allah kimseyi onun durumuna düşürmesin.. Her şeyini kaybedebileceği gibi rezillenme ihtimali de var…

Birinci kattan düşenin kolu kırılır, başı yarılır, ama insan sağ kalır. Donald Trump ABD başkanlığından ayrıldığı gün 80. kattan düşmüş gibi olacak.

14 Ocak 2021 | 3.399 okunma

Birinci kattan düşenin kolu kırılır, başı yarılır, ama insan sağ kalır. Donald Trump ABD başkanlığından ayrıldığı gün 80. kattan düşmüş gibi olacak.

Amerikan gazetelerini gözlerimi bozacak dikkatle okudukça bir soru beynimi zorlamaya başladı: Acaba Trump ne olup bittiğini anlayamıyor mu?

Garip bir soru sorduğumun farkındayım elbette. Ancak Trump’ın durumu üzerinde düşündükçe onu elinde ortalığı aydınlatmaya yarayacak hiçbir alet bulunmayan bir adam ve kapkara bir ortamda yolunu bulmaya çalışırken tahayyül ediyorum.

Sekseninci kattan düşmüş ve ne olduğunun farkında değil sanki.

Şu satırları birlikte okuyalım...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
İki liderin görüşmesi sonrasında ortalığa yayılan beklentiler bana neden tuhaf geliyor olabilir? 04 Mayıs 2024 | 72 Okunma CB Erdoğan ile CHP lideri Özel görüşmesi samimi havada geçmiş.. Bu bana yıllar öncenin ‘bahar havası’nı hatırlattı… 03 Mayıs 2024 | 1.223 Okunma İş dünyasında başarıyı yakalayanlar var da, siyaset ülkemizde neden yaya kalıyor?. Bir başarı öyküsü… 02 Mayıs 2024 | 866 Okunma Merakım giderildi: Devlet Bahçeli’nin gizemli sitemlerinin muhatabı, tahmin edilen adresler değilmiş… 01 Mayıs 2024 | 1.463 Okunma Merak bu ya: Erdoğan-Bahçeli 45 dakikada ne konuştu? CB Erdoğan Özgür Özel’e neden 2 Mayıs’ta randevu vermiş olabilir? 30 Nisan 2024 | 3.173 Okunma