Ersoy Dede Star Gazetesi

Yeni parti kurulsa da rahatlasak

Yerel seçim öncesi ve sonrası gündemden düşmeyen ve hemen herkesin merak ettiği 'yeni partiler'de kim, nerede yer alacak bilgisi henüz netleşmedi. Özellikle Erdoğan'ın çevresinde yer alan isimlerden kimler geçecek yeni parti ya da yeni partilere? Star Gazetesi yazarı Ersoy Dede partilerin bir an evvel kurulup safların netleşmesini istediğini belirterek delikanlı olmayı başaramayanların rozetlerinin bir an evvel belli olması konusunu kaleme aldı.

17 Nisan 2019 | 2.988 okunma

Yenişafak gazetesinde Hasan Öztürk yeni parti konusunda hem tarih hem de kadro verdi dün. Ahmet Davutoğlu’nun hazırlıklarını tamamladığını Abdullah Gül’ün ise biraz daha bekleme kararı aldığını yazdı. Hadi bakalım.. Bir an önce kursalar partilerini de saflar bir netleşse şöyle.. Herkes pozisyonunu güncellese de bir rahat nefes alsak. Bu ayıp da değil yasak da.. Ama güç dengesine göre hareket belirlemek ahlaksızlığın dik âlâsı. Ben bu tavrı dershaneler sürecinde, 17/25 Aralık’ta, Gezi’de vesairede açıkça gördüm. Televizyon programlarına iki satır yorum yapmamak için hasta numarası yapanı mı ararsınız, ‘kitabıma yoğunlaştım iki ay televizyonlara ara verdim’ diyeni mi!.. Hepsi şimdi ‘En Baba Reisçi’. Neden? Çünkü savaşı Reis kazandı.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 81 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 192 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 110 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.957 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 241 Okunma