Erman Toroğlu Sabah Gazetesi

Hakeme tek laf etmesin

Hakem bitiş düdüğünü çalmadan yazı yazamıyorum. Sebebi skor değil. Öyle şeyler olur ki o son dakikayı yazarsın. İşte bu öyle bir maçtı. Neden? Uğurcan son derece kabiliyetli, efendi bir insan...

07 Kasım 2021 | 544 okunma
Hakem bitiş düdüğünü çalmadan yazı yazamıyorum. Sebebi skor değil. Öyle şeyler olur ki o son dakikayı yazarsın. İşte bu öyle bir maçtı. Neden? Uğurcan son derece kabiliyetli, efendi bir insan hem de takım kaptanı. Rakip seyircinin önünde kazanmışsın artık işi uzatma, rakip Beşiktaş sinirli. Sen kafanı eğ, sahayı terk et. 'Alkışlayın' diyerek seyirciye hareket yapıyorsun ve ikinci sarıdan atılıyorsun.
Haftaya takımın kaleci hatasıyla kaybederse ve bu haftayı temizleyemezse sorumlusu sen olacaksın. O zaman da bu galibiyetin hiçbir avantajı kalmayacak. Demek ki psikolojik olarak hazır değilsin. Kaptanlık bandını takmak kolay değil. Kaptan gemisini denizde başıboş bırakmaz, sahip çıkar. İnşallah bu olay sana da ders olur.
Şimdi gelelim maça... Beşiktaş mücadele eder gözüküyor. İyi güzel de dün gece rakibin hediyesiyle golü buldular. Onun haricinde hücum ediyor gibiydiler ama yalan rüzgarı. Beşiktaş geçen senenin rüzgarıyla yaşıyor.
Abdullah Avcı, ikinci yarıda...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Senin aldığın para helal değil 28 Nisan 2024 | 816 Okunma Şampiyonluk böyle kaleci ister 27 Nisan 2024 | 440 Okunma Arkadan darbe var pozisyon penaltı 23 Nisan 2024 | 2.746 Okunma Okan kadroyu daha iyi kullanıyor 22 Nisan 2024 | 580 Okunma İthal VAR kafaları rahatlatmış 16 Nisan 2024 | 492 Okunma