Erman Toroğlu Sabah Gazetesi

Hakem kendine ihanet etti

Bu sezonun en tempolu maçı. Tabii Türkiye şartları için... Bu maçtan sonra çok yorum yapılacak çünkü yoruma açık çok pozisyon var. Ama şu var; iki takım da kupada uzatma oynadı, sonra böyle...

15 Şubat 2022 | 514 okunma

Bu sezonun en tempolu maçı. Tabii Türkiye şartları için... Bu maçtan sonra çok yorum yapılacak çünkü yoruma açık çok pozisyon var. Ama şu var; iki takım da kupada uzatma oynadı, sonra böyle bir maç çıktı ortaya.
İlk yarı düello eşitti ama ikinci yarı bu sefer Demirspor çok baskı yaptı, Beşiktaş karşılık veremedi. Her geçen dakikada Adana Demirspor'un üstünlüğü arttı ve Beşiktaş oyundan düştü.
Adana Demirspor yeni bir takım. Öyle olmasına rağmen teknik adamı, bu takımı iyi yoğurmuş, iyi bir hamur çıkmış meydana.
Oyunu çirkinleştirmiyorlar, güzel işler yapıyorlar.
Hele Vargas diye bir adam var, sahada futbol adına yapmadığını bırakmadı.
Müthiş bir bücür. Alıyor, veriyor, adam geçiyor, ne varsa yapıyor. Yaşı da genç.
Böyle bir futbolu büyük takımda oynasın, seyirci ile beraber çok maçı döndürürler.
Ama iki takımı da tebrik etmek lazım. Son zamanlarda bu tarz maç az izledik. Bu hafta şanslıyız seyrettiğimiz maçlarda.
Trabzonspor-Konyaspor maçı da iyi oldu....

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Senin aldığın para helal değil 28 Nisan 2024 | 775 Okunma Şampiyonluk böyle kaleci ister 27 Nisan 2024 | 438 Okunma Arkadan darbe var pozisyon penaltı 23 Nisan 2024 | 2.746 Okunma Okan kadroyu daha iyi kullanıyor 22 Nisan 2024 | 580 Okunma İthal VAR kafaları rahatlatmış 16 Nisan 2024 | 492 Okunma