Erman Toroğlu Sabah Gazetesi

3 büyükler devamlı ağlıyor

Maalesef istemeye istemeye yine hakemleri yazacağım. Çünkü seneye olacakları şimdiden görüyorum… O zaman kimse ağlamasın. Bakınız... VAR sistemi geldi. Öyle veya böyle futbolda adalet sağlanmaya...

02 Haziran 2022 | 237 okunma
Maalesef istemeye istemeye yine hakemleri yazacağım. Çünkü seneye olacakları şimdiden görüyorum… O zaman kimse ağlamasın.
Bakınız... VAR sistemi geldi. Öyle veya böyle futbolda adalet sağlanmaya başladı. Bizde ideal mi? Hayır. Neden mi? Sebepleri çok basit.
Mesela çekilen çizgiler, mesela orada görevlendirilen kişiler. Bunu Türkiye'de yapan firma 'Kartal Gözü' firması. Ama federasyona bağlı çalışıyor. Merkez Hakem Komitesi (MHK) ayrı, çalışanlar üzerinde fazla etkisi yok. Yani MHK'nin boynuna asıyorsunuz, davula başkaları vuruyor. En basit örneğini geçen sene yaşadık. 1 hafta önceki Halil Umut Meler'in VAR hakemi ile konuşmalarını duymak isteyen, öğrenmek isteyen Cüneyt Çakır'ın yardımcısı yakalandı. Hem de şahitlerle beraber. Sonuç ne oldu? Sıfır. Bunlar hâlâ görev yapıyorlar mı? Yapıyorlar.
Hep şunu söyledim, Türkiye'de bir grubun ve bazı hakemlerin kökünü kurutmazsanız, futbolda hiçbir şey yapamazsınız....

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Senin aldığın para helal değil 28 Nisan 2024 | 815 Okunma Şampiyonluk böyle kaleci ister 27 Nisan 2024 | 439 Okunma Arkadan darbe var pozisyon penaltı 23 Nisan 2024 | 2.746 Okunma Okan kadroyu daha iyi kullanıyor 22 Nisan 2024 | 580 Okunma İthal VAR kafaları rahatlatmış 16 Nisan 2024 | 492 Okunma