Deniz Sipahi Hürriyet Gazetesi

Sevgi var, mesafe yok

Mevcut bütçeleriyle buraları yönetmek gerçekten zor

01 Mayıs 2021 | 52 okunma

EROL Hülagü’yü reklam ve perakende dünyası çok iyi tanır. Sektörün kendini anlatmasında, tanıtmasında büyük katkısı vardır.

Zeynep Hülagü’yü de eğitim sektörü çok iyi bilir. Çalıştığı kurumlara hep katkı sağlayan, sektörü büyüten isimlerden biridir.
Kızları Nilipek’i çok küçükken tanıdık, sevdik.
Yıllar geçti, genç kız oldu, üniversite okumak için İstanbul’a Boğaziçi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’ne gitti. Sonra Hollanda’daki Maastricht Üniversitesi’nde Biyolojik Psikoloji’yi bitirdi.
Bu arada müzik hep hayatında oldu. Farklı gruplarda yer aldı ve bir gün solo bir albüm çıkardı.
“Sabah...”
Herkesin sabahı farklıdır.
Nilipek’in tarifi şöyleydi;
“Sabah aslında tedirgin gecelerle; konuşulamayan, kelimelere dökülemeyen, ama neredeyse dokunabileceğiniz kadar varlığını hissettiren sıkıntılarla ilgili. Dile gelemiyor olması sıkıntıyı daha da büyütüyor, öyle ki sıkıntının somut, soyut tüm sebepleri bile bizimle birlikte korkuyor. Ve aslında bundan kurtulmaya dair tek umut bazen günü kapatmakta.....

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyaset imkanlar sanatıdır 02 Mayıs 2024 | 10 Okunma Alaçatı’nın öze dönmesine gerçekten ihtiyaç var 30 Nisan 2024 | 141 Okunma Planlama anlamında anayasa yapacağız 27 Nisan 2024 | 46 Okunma Özlem Çerçioğlu’ndan yeni başkanlara öneriler 26 Nisan 2024 | 278 Okunma Ben bu mesajlardan memnunum 23 Nisan 2024 | 88 Okunma