Cem Küçük Türkiye Gazetesi

Uğur Dündar’ın Amerika’daki kavgasını bir de benden dinleyin

1990’lar medya açısından hareketli yıllardı. Bir yandan ansiklopedi savaşları yaşanır bir yandan rakip gazeteciler birbirleriyle kavga ederdi. Ahlak sıfırdı. Birbirlerinin sesini teybe alıp kaydederlerdi.

08 Haziran 2020 | 4.312 okunma
Mesela Sabah gazetesinden Cengiz Çandar Milliyet gazetesinden rahmetli Turan Yavuz’la ansiklopediyle olan telefon görüşmesini kaydedip yayınlamıştı. 
O yıllarda Uğur Dündar kitlesini morfinlemeye devam ediyordu. 1994’ün Ekim veya Kasım ayıydı. Dündar gene birilerinin yolsuzluğunu ortaya çıkarıyorum diye haberler yapıyordu. Sonra Amerika’nın Connecticut eyaletinde Halil Bezmen ve Selma Bezmen’in özel mülküne girdi. 
Dündar birkaç gün önce köşesinde bu olayı şöyle yazdı: 

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Özgür Özel, Manavgat’taki yolsuzluğa ne diyeceksiniz? 05 Aralık 2025 | 743 Okunma Ne kadar çok dolandırıcılık vakası oluyor!.. 03 Aralık 2025 | 592 Okunma Gazetecilik ayrıcalıklı meslek değildir 01 Aralık 2025 | 797 Okunma Siz ne zaman öz eleştiri yapacaksınız? 28 Kasım 2025 | 1.219 Okunma Lüks tüketen çok ödeyecek, ihtiyacı kadar tüketen değil... 26 Kasım 2025 | 583 Okunma