Cem Küçük Türkiye Gazetesi

Psikolojik üstünlük AK Parti’de...

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük : ''Geçen hafta bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan kur korumalı TL mevduat sistemini açıklayınca döviz sert bir şekilde düştü '' dedi. Son birkaç ayda ekonomik alanda yapılan atılımları değerlendirdi.

27 Aralık 2021 | 1.325 okunma
Eylül ayından bu yana hem hayat pahalılığı hem de yüksek enflasyondan ötürü iktidar partisi zor günler geçiriyordu. Dövizin köpük gibi gereksiz yükselmesi de cabasıydı.
Bizler ekranlarda, “Çıkın konuşun. Bir şeyler söyleyin AK Partililer” diye konuşuyorduk. Her ne kadar pandeminin getirdiği şartlar ve dünyanın her yerinde yüksek enflasyon olsa da her ülke kendi dertleriyle yüzleşir.
Nitekim 2020’de en zor şartlarda bile siyaseti yönlendiren AK Parti, 2021 yazından beri psikolojik üstünlüğü kaybetmişti. Muhalefet belki de son 20 senedir ilk kez belirleyici olmuştu. Ama bu da çok sürmedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan neyi niçin yaptığımızı biliyoruz, dedi. Bunu defalarca söyledi. Her faiz indirimine gittiğimizde bile Cumhurbaşkanı Erdoğan aynı şeyi söyledi.
Muhalefet ve medyadaki destekçileri faizi artırın dışında kimse ekstra bir şey demedi. Hatta muhalefet öneri bile getiremedi. Sürekli Naci Ağbal’ı övüp onun dönemi iyiydi, dediler. Kastettikleri şey yüksek...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayhan Bora Kaplan haberleri muhalif ve FETÖ’cü gazetecilere servis edildi 17 Mayıs 2024 | 8.810 Okunma Ankara Emniyeti’ndeki skandallar Süleyman Soylu döneminde olsaydı... 15 Mayıs 2024 | 8.469 Okunma Ya Çatalca Jandarmada FETÖ var ya da birileri tezgâh peşinde 13 Mayıs 2024 | 89 Okunma Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.249 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 34 Okunma