Cem Küçük Türkiye Gazetesi

PKK’yı bu saatten sonra kimse kurtaramaz

Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük'ün bugünkü (28.09.2022)''PKK’yı bu saatten sonra kimse kurtaramaz'' başlıklı yazısı.

28 Eylül 2022 | 3.495 okunma

Neredeyse 40 yıldır PKK terör örgütüyle uğraşıyoruz. Askerlerimiz, polislerimiz, vatandaşlarımız bu vatan için şehit oldular. Milyarlarca dolar para terörle mücadeleye ayrıldı.
Bizden toprak alıp vatanımızı bölmek isteyen PKK tek bir karış toprak bile alamaz.
Sınır ötesinde her gün güvenlik güçlerimiz operasyon yapıyorlar. Terörü yerinde imha ediyorlar. Özellikle 15 Temmuz’dan sonra güvenlik konseptimiz değişti. Kendi İHA ve SİHA’larımızla, geniş istihbarat ve saha çalışmalarımızla teröre nefes aldırmıyoruz.
Bu kadar başarılı işler yapmak elbette birilerinin moralini bozacaktır. Başta HDP’nin... PKK’nın siyasi kanadı HDP’nin tavrı açık. Sırtını PKK’ya dayamışlar. Selahattin Demirtaş güya şiddetin her türlüsünü kınıyor. Klasik laf ebeliği... PKK’yı kınasana önce! Şehit polis memurumuz Sedat Gezer’e bir başsağlığı dilesene... HDP’den PKK’ya tek itiraz var mı? Neymiş, şiddetin her türlüsüne karşılarmış. HDP’ye göre devletimizin PKK’ya yaptığı haklı operasyonlar da şiddete giriyor...
CHP de artık PKK konusunda HDP’yi eleştirmelidir. “HDP’nin şu kadar oyu var” algısıyla bu işler yürümez. HDP’ye oy veren seçmen başka PKK’yı destekleyen HDP’nin kurumsal kimliği başka. Sırf seçimlerde oyunu almak için HDP’ye ses çıkarmamak millet nezdinde ters tepecektir.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.240 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 24 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.307 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.648 Okunma