Cem Küçük Gazeteoku

PKK adını söylemekten niye çekiniyorsunuz?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel hiç beklemeden doğrudan Hamas’a terör örgütü dedi. Hiç çekinmedi, gücenmedi. Bana göre Hamas terör örgütü değil, olamaz da. Ama birileri ona terör örgütü diyor. Buna katılmasak da ifade özgürlüğü deriz.

27 Aralık 2023 | 2.222 okunma

7 Ekim’de Hamas’ın İsrail’e saldırısı oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel hiç beklemeden doğrudan Hamas’a terör örgütü dedi. Hiç çekinmedi, gücenmedi. Bana göre Hamas terör örgütü değil, olamaz da. Ama birileri ona terör örgütü diyor. Buna katılmasak da ifade özgürlüğü deriz. Kendi işgal edilmiş toprakları için hak arayan bir örgüt Hamas. Kaldı ki Hamas’a terör örgütü demeyen çok sayıda örgüt var. CHP Hamas’a terör örgütü demekte bir saniye bile beklemedi!

DEAŞ terör örgütü için de defalarca CHP yönetimi terör örgütü dedi. Adını da hep verdi. DEAŞ aşağılık bir terör örgütü. CHP Hamas ve DEAŞ’a terör örgütü derken hiçbir çekinceleri bulunmuyor. 

İş PKK’ya geldiğinde CHP’nin eski ve yeni genel başkanları dut yemiş bülbüle dönüyor. Kemal Kılıçdaroğlu PR olmasın diye PKK’nın adını anmadığını söylerdi. Sanki PKK’nın PR’a ihtiyacı varmış gibi. DEAŞ ya da Hamas terör örgütü derken onların PR’ını yapmış oluyorlar yani!.. 

Özgür Özel cuma gecesinden beri bakıyorum, bir kez bile mesajlarında PKK demiyor. Terör örgütü deyip işin içinden çıkıyor. PKK demek zor mu? CHP içinde birçok vekilin bu tavırdan rahatsız olduğunu biliyoruz. Eski milletvekili Akif Hamzaçebi, Elâzığ vekili Gürsel Erol bunlardan ikisi. DEM Parti’yle ittifak yapıp iki oy alacağız diye CHP’nin düştüğü şu durum çok acıklı!.. 

Manisa’da CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e gösterilen tepkiler samimi. İnsanlar PKK’dan nefret ediyor. Sonra DEM Parti ve PKK’nın dolaşıma soktuğu gerçek olmayan şehit sayılarını dile getirmek ya da sınırda şüpheli olaylar varmış gibi mesajlar vermek terör örgütünün ekmeğine yağ sürer!.. 

İnsanlar şunu merak ediyor: CHP neden PKK’nın adını söylemekten çekiniyor? DEM’le ittifak ve birkaç oy içinse gerçekten yazık!..

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.240 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 24 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.307 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.648 Okunma