Cem Küçük Türkiye Gazetesi

Kiralık makaleci

Kalemini ve beynini BAE parasıyla Türk düşmanlığı için İsrail çıkarına kiralayanların başında Michael Rubin geliyor. Daha önce Gülen karşıtı yazılar yazan Michael Rubin'in FETÖ radarına girmesi 2015'in mayıs ayında yazdığı bir makaleyle oldu.

11 Aralık 2020 | 2.205 okunma

''Ancak aptallar suyun derinliğini iki ayağıyla birden kontrol eder.''
                                                                 (Afrika Atasözü)
Türkiye dış politikada son yıllarda muazzam işler çıkarıyor... Türkiye ne zaman dış politikada bağımsız adımlar atsa, çıkarları doğrultusunda hareket etse ses uzaklardan geliyor. Kimden mi? FETÖ liderinin barındığı ABD ile güvenliğini İsrail'e havale eden Birleşik Arap Emirlikleri'nden beslenen tetikçilerden!.. 

Bu o kadar belli ki, kendilerini saklamaya bile gerek duymuyorlar. Yeni bir argüman arayışına bile girmeyen bu "Kiralık makaleciler" FETÖ'nün daha önce dolaşıma soktuğu yalan haberleri tekrarlayıp Türkiye'yi ve Başkan Erdoğan'ı itibarsızlaştıklarını sanıyorlar.

Kiralık makalecilerin en çok dillendirdikleri argümanlar şunlar: "Türkiye DEAŞ'a destek veriyor", "Türkiye İran'a İsrail hakkında istihbarat veriyor", "Türkiye NATO'dan uzaklaşıyor..."

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ankara Emniyeti’ndeki skandallar Süleyman Soylu döneminde olsaydı... 15 Mayıs 2024 | 5.267 Okunma Ya Çatalca Jandarmada FETÖ var ya da birileri tezgâh peşinde 13 Mayıs 2024 | 64 Okunma Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.245 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 32 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 23 Okunma