Bülent Orakoğlu Yeni Şafak Gazetesi

Kılıçdaroğlu’na “elektrik kesik” kumpası CHP içindeki muhaliflerden mi kaynaklanıyor?

Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Bülent Orakoğlu'nun bugünkü (02.05.2022)''Kılıçdaroğlu’na “elektrik kesik” kumpası CHP içindeki muhaliflerden mi kaynaklanıyor?'' başlıklı yazısı.

02 Mayıs 2022 | 480 okunma

Kılıçdaroğlu Ankara Keçiören’de ikamet eden 4 aydır elektrikleri kesik olduğunu iddia ettiği Güllü Demir’i ziyaret etmiş ve mum ışığında objektiflere poz vermişti. Ancak Enerji Bakanı Fatih Dönmez Güllü Demir’in elektriklerinin kesik olmadığını, Kılıçdaroğlu’nun elektrikleri açtırmayıp şov ve algı operasyonu yaptığını iddia edince, CHP’liler ise evin sahibi olan Güllü Demir’e video çekerek ‘evinin elektriklerinin

4 aydır kesik olduğunu’ söyleyince kafalar ve ortalık iyice karıştı. Güllü Demir’in bu açıklamaları sonrasında Kılıçdaroğlu Güllü Demir’in açıklamalarını paylaşarak Başkan Erdoğan ve Enerji Bakanı Dönmez’i ağır bir şekilde eleştirerek Bakan’ı istifaya davet etmişti.

TİYATRO MU OYNANIYOR? EV SAHİBİ GÜLLÜ DEMİR’E YALAN SÖYLETEN KUMPASÇI CHP’LİLER KİM?

Ankara’nın elektriğini sağlayan Başkent Elektrik bu tartışmaların içine girmedi. Ama sonunda bir açıklama yaptı. “24.04.2022 tarihinde yapılan saha tespitine ve kayıtlarımızda yapılan incelemeye göre 23.04.2022 tarihinde, ilgili tesisatın borcundan veya herhangi bir nedenden dolayı elektrik enerjisinin şirketimizce kesilmiş olmadığı” belirtildi. Yani Fatih Dönmez haklıymış. Elektrik varmış Bu durumda Kılıçdaroğlu mu yalan söylüyor. Kılıçdaroğlu’nun Başkan Erdoğan ve AK-Parti hakkında yıkıcı muhalefet stratejisiyle çok sayıda asparagas iddialarda bulunduğunu biliyoruz. Ancak bu kez durum farklı gibi. Kılıçdaroğlu’nun Güllü Demir’in evinde oturduğu sırada elektriklerin kesik olmasından değil açılmaması nedeniyle mum ışığında görüntü vermesini tiyatro olarak niteleyenler olsa da Kılıçdaroğlu hakikaten ailenin elektriklerinin yanmadığına kendisini ikna edenparti içindeki kumpasçılara inanmış olabilir. Bu kumpasçı CHP’lilerin kim olduğu 4 aydır elektriği kesik yalanını videoda dillendirenGüllü Demir’den öğrenilebilir.

BAKAN DÖNMEZ: KILIÇDAROĞLU’NUN ZİYARET ETTİĞİ EVDE ELEKTRİĞİN KESİK OLMADIĞI İSPAT EDİLDİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaret ettiği evde 23 Nisan’da elektriğin kesik olmadığının ispat edildiğini bildirdi. Paylaşımında söz konusu abonenin elektrik tüketime ilişkin bilgilere yer veren Dönmez, şu ifadeleri kullandı: 

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uğur Mumcu Suikastında 30 yıl sonra gelen bomba iddialar? 13 Mayıs 2024 | 2.043 Okunma CHP lideri Özgür Özel erken seçim çağrılarına neden olumsuz yanıt verdi. Hangi anket Özel’i şoke etti? 08 Mayıs 2024 | 2.065 Okunma Başkan Erdoğan soykırım davasının müdahili olarak ABD’ye gidecek mi? 06 Mayıs 2024 | 319 Okunma İmamoğlu Hamas’a terörist derken İsrail’i neden soykırımcı ve terörist bir devlet olarak görmüyor? 01 Mayıs 2024 | 315 Okunma Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 Mayıs’ta Biden ile yapacağı görüşmeyi neden erteledi? 29 Nisan 2024 | 3.148 Okunma