Bülent Cankurt Sabah Gazetesi

Ünlü modacı ‘Almayın’ diyor!

Dünyaca ünlü modacımız Aslı Filinta, başarılı kariyeri kadar çevreye ve doğaya olan duyarlılığıyla da dikkat çekiyor. Geçenlerde sosyal medyada, tüketim çılgınlığına dur...

02 Haziran 2022 | 96 okunma

Dünyaca ünlü modacımız Aslı Filinta, başarılı kariyeri kadar çevreye ve doğaya olan duyarlılığıyla da dikkat çekiyor. Geçenlerde sosyal medyada, tüketim çılgınlığına dur demek için yine bir paylaşımda bulundu.



"Geçen gün, 'Hayat kısa, o elbiseyi al' diye bir yazı gördüm. Hayat kısa; evet, o yüzden alma demeliydi aslında. Çünkü biz gideceğiz, satın aldığımız her şey arkamızda kalacak" diyordu Aslı Filinta. Ne kadar doğru söylüyor. İşi elbise satmak olan bir modacı bunu söylüyorsa bence kulak verin. Gereksiz alışveriş yapıp kısıtlı kaynaklarımızı tüketmeyin.

ÇOK İYİ GÖRÜNÜYOR
Sosyetenin en ünlü isimlerinden Ender Mermerci'nin büyük kızı Tansa Mermerci Ekşioğlu ile ilgili tatsız bir haber paylaşmıştım mayıs başında. Tansa Hanım maalesef geçtiğimiz yaz sonu pankreas kanserine yakalanmıştı. Ekim ayında ameliyat olduğunu öğrendiğim Tansa Hanım, kanserli hücrelerinden kurtulmuştu.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dizilerimizin başarısı New York’ta kutlanacak 15 Mayıs 2024 | 96 Okunma Kariyerini mi yoksa aşkı mı seçecek? 14 Mayıs 2024 | 141 Okunma İkizlerinin 40’ını uçurup işbaşı yaptı 13 Mayıs 2024 | 132 Okunma Sebebi tamamen duygusal! 10 Mayıs 2024 | 111 Okunma Yuvalarını kız tarafı yapmış! 09 Mayıs 2024 | 178 Okunma