Bülent Cankurt Sabah Gazetesi

Servis kaçırma olayının perde arkası

Dün sabah telefonumun acı sesiyle uyandım. Arayan bir arkadaşımdı. Panik içinde Koç Özel Lisesi'nden okuyan çocuğunun içinde olduğu servisin kaçırıldığını söyleyip korkunç...

05 Ocak 2024 | 0 okunma

Dün sabah telefonumun acı sesiyle uyandım. Arayan bir arkadaşımdı. Panik içinde Koç Özel Lisesi'nden okuyan çocuğunun içinde olduğu servisin kaçırıldığını söyleyip korkunç olayı kısaca özetledi. Sesinde tedirginlik ve kızgınlık vardı.
Olayın özeti şöyle: İstanbul Tuzla'daki Özel Koç İlkokulu'na öğrenci taşıyan 19 numaralı servis, içindeki çocuklarla birlikte kaçırıldı. Araç kırmızı ışıkta durunca bir adam, şoförü "Arka lastiğiniz patlamış" diyerek uyardı. Şoför aşağı inince de o adam aracı kaçırdı.



İçindeki küçük öğrencilerin ve hostesin çığılıkları arasında araç hareket etti. Şoför önce koşmaya başladı ardından durdurduğu bir motosikletlinin arkasına atlayıp servisi takip etti. Bu arada şüpheli kişi, araçtaki 13 öğrenci ve hostesi Erenköy'de indirip yoluna devam etti. Durumu öğrenen polis ise hemen devreye girdi. Araç Pendik'te terk edilmiş halde bulundu.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
THY’den yeni bir hat daha: ABD'de 14. şehir yolda 18 Mayıs 2024 | 104 Okunma Bir acayip dedikodu! Serenay-Cem aşkı yeniden alevlendi! 17 Mayıs 2024 | 132 Okunma Kızını babasına göstermiyormuş! 16 Mayıs 2024 | 270 Okunma Dizilerimizin başarısı New York’ta kutlanacak 15 Mayıs 2024 | 99 Okunma Kariyerini mi yoksa aşkı mı seçecek? 14 Mayıs 2024 | 142 Okunma