Bülent Cankurt Sabah Gazetesi

Sabah Yıldızı’na sosyeteden büyük ilgi

Sabah Gazetesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Sabah Yıldızı Kültür ve Sanat Ödülleri törenine, iş ve cemiyet hayatından ünlü isimler akın etti. Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen...

16 Mayıs 2018 | 102 okunma

Sabah Gazetesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Sabah Yıldızı Kültür ve Sanat Ödülleri törenine, iş ve cemiyet hayatından ünlü isimler akın etti. Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen geceye, kültür ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra her zaman kültür-sanatın en büyük destekçisi olan İstanbul sosyetesi de büyük ilgi gösterdi.

SOHBET KONUSU SANATTI
İş ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim, en şık kıyafetleriyle Sait Halim Paşa Yalısı'na gelip Sabah Yıldızı Kültür ve Sanat Ödülleri'nin sahiplerine kavuşmasına şahitlik etti. Cemiyetin ünlü isimleri, tören öncesi yalının sahilinde verilen kokteylde, sanatçılarla kaynaşıp sohbet etme imkanı da buldu.
Kokteyl sonrası gerçekleşen ödül töreninin ardından başlayan yemek de çok keyifli geçti. Sait Halim Paşa Yalısı'nın tarihi atmosferinde yenilen yemekte sohbet konusu, tabii ki sanat ve ödül alanlardı. Ortak kanıysa; Sabah Yıldızı Kültür ve Sanat Ödülleri'ni hak edenlerin kazandığıydı.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
İskoçya’da ilk aşkıyla karşılaştı! 29 Nisan 2024 | 357 Okunma Tam üç kez mahkeme kararıyla baba oldu 27 Nisan 2024 | 588 Okunma Entelektüeller bu aşkı konuşuyor! 26 Nisan 2024 | 284 Okunma 7 yaşındaki oğluyla ölümden döndü 25 Nisan 2024 | 140 Okunma Ex aşkla dost buluşması 24 Nisan 2024 | 121 Okunma