Bülent Cankurt Sabah Gazetesi

İkinci balayı da yarıda kesildi

Evcen'in ikinci balayı mutluluğu kursağında kaldı! 29 Haziran'da rüya gibi bir düğünle evlenen Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, balayı için Maldivler'e gitmiş, ancak 'Kardeşim Benim 2'nin çekimleri...

29 Ağustos 2017 | 108 okunma

Evcen'in ikinci balayı mutluluğu kursağında kaldı!
29 Haziran'da rüya gibi bir düğünle evlenen Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, balayı için Maldivler'e gitmiş, ancak 'Kardeşim Benim 2'nin çekimleri yüzünden balayları topu topu dört gün sürmüştü!
Bunu telafi etmek ve eşinin ayağını yerden kesmek isteyen çiçeği burnunda damat, inanılmaz bir ikinci balayı organize etmişti.
Geçen hafta ilk olarak Küba'ya giden yeni evliler, ardından Dominik'e geçmiş, önceki gün de New York'a uçmuştu. Pazar gününe kadar New York'un tadını çıkarıp oradan da Miami'ye geçeceklerdi. Ancak öğrendim ki, Fahriye Evcen'in ikinci balayı mutluluğu da kursağında kalmış! Çünkü New York'tan İstanbul'a geri döneceklermiş!

24 KASIM'DA VİZYONA GİRİYOR
Yeni evlilerin ikinci balayına da Burak Özçivit'in, Murat Boz ile rol aldıkları 'Kardeşim Benim 2' filmi mani olmuş! Filmin montajı için Burak Özçivit'i İstanbul'a çağırmışlar. Yeni gelin Fahriye Evcen, bu duruma biraz bozulsa da, eşinin kararına saygı göstermiş.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
İskoçya’da ilk aşkıyla karşılaştı! 29 Nisan 2024 | 410 Okunma Tam üç kez mahkeme kararıyla baba oldu 27 Nisan 2024 | 592 Okunma Entelektüeller bu aşkı konuşuyor! 26 Nisan 2024 | 286 Okunma 7 yaşındaki oğluyla ölümden döndü 25 Nisan 2024 | 140 Okunma Ex aşkla dost buluşması 24 Nisan 2024 | 121 Okunma