Bülent Cankurt Sabah Gazetesi

Hayaller Şarm-El Şeyh gerçekler nikah dairesi

İki kızının babası Emre Ziyal'den Nisan 2021'de boşanan Burcu Anık'ın, Abdülkerim Güzel ile yeni bir aşka yelken açtığını da, geçen yıl nisanda, Los Angeles'ta, Kerim adını...

06 Ocak 2024 | 0 okunma

İki kızının babası Emre Ziyal'den Nisan 2021'de boşanan Burcu Anık'ın, Abdülkerim Güzel ile yeni bir aşka yelken açtığını da, geçen yıl nisanda, Los Angeles'ta, Kerim adını verdikleri oğullarını dünyaya getirdiğini de ilk benden öğrenmiştiniz. Oğulları doğduğunda Abdülkerim Bey evli olduğu için ilişkilerini ve bebeklerini sır gibi saklayan aşıklar, aradaki engellerin kalkmasının ardından sonunda muradına erdi.



Geçtiğimiz aylarda aşıkların, Mısır'ın tatil beldesi Şarm El-Şeyh'te görkemli bir düğünle evlenmeyi planladıklarını duymuştum ama demek ki, evdeki hesap çarşıya uymamış.
Burcu Anık ile Abdülkerim Güzel, hafta içinde İstanbul'daki bir nikah dairesinde sessiz sedasız imzayı attı. Çifte mutluluklar diliyorum ama Abdülkerim Bey'in, nikahında tişört giymesini çok garipsediğimi de söylemeden geçemeyeceğim.

BİR FOTOĞRAFTAN ÇOK DAHA FAZLASI!
İstanbul sosyetesinin en gözde isimlerinden...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
THY’den yeni bir hat daha: ABD'de 14. şehir yolda 18 Mayıs 2024 | 104 Okunma Bir acayip dedikodu! Serenay-Cem aşkı yeniden alevlendi! 17 Mayıs 2024 | 132 Okunma Kızını babasına göstermiyormuş! 16 Mayıs 2024 | 270 Okunma Dizilerimizin başarısı New York’ta kutlanacak 15 Mayıs 2024 | 99 Okunma Kariyerini mi yoksa aşkı mı seçecek? 14 Mayıs 2024 | 142 Okunma