Bahaddin Elçi Gazeteoku

İslam’dan başka hak din var mı?-1

Hz. Adem’den beri Hak ile batıl mücadelesi var olup, kıyamete kadar da sürecektir. Bir tarafta HAKKI temsilen, Hak adına yeryüzünde tevhid, imar, adalet, ıslahat için cihad edenler ki bunlar başta peygamberler olmak üzere...

08 Haziran 2017 | 124 okunma

Hz. Adem’den beri Hak ile batıl mücadelesi var olup, kıyamete kadar da sürecektir.
Bir tarafta HAKKI temsilen, Hak adına yeryüzünde tevhid, imar, adalet, ıslahat için cihad edenler ki bunlar başta peygamberler olmak üzere “İşittik, itaat ettik” diyen Müslümanlardır.
Öbür tarafta BATIL’ı, temsilen, batıl (şirk) adına, mücadele ederek yeryüzünde ifsada, tahribe ve zulme çalışan bunu açıkça da ifade eden “İşittik, isyan ettik” diyenler ki, bunlar Siyonistler ve onların kontrolündekilerdir. Bunlar Batıl cephesini oluştururlar.
Birinciler Hak da hayır da, iyilikte birbirleriyle yarışırlarken BATIL’a karşı da birlikte mücadele ederler.

İkinciler ise ifsatta, şerde, zulümde yarışırlar ve bunu engellemeye çalışan Müslümanların öncüleriyle mücadele ederler. Hangi taraf daha çok çalışırsa, Rabbülalemin o tarafa egemenlik verir.
Bu iki sınıf dışında bir üçüncüsü vardır ki bunlar “işittik, itaat ettik” deyip, sözünde durmayan ve “Islah edicilerdeniz” demek suretiyle ifsat edenlerdir. Asıl tehlikeli olan bu zümredir.

Bu sınıf doğal olarak BATIL sınıfında konumlanmıştır, ifsad edenler hemen her değeri ifsada çalışırlar. Dini, nesli, tabiatı, tüm değerleri, nimetleri bozmaya çalışırlar. İşte insanların genleriyle, bitkilerin, hayvanların genleriyle oynandığı bugün ortaya çıktı.
İşte Siyonizm, Katolik projesi olduğu tartışılmayan “Dinler arası diyalog”, “Ilımlı İslam” projeleri, oryantalizm, misyonerlik de yegane HAK olan İslam’la çeşitli yöntemleri kullanarak savaşmakta onun tahrife, tebdile, tağyire dönüştürmeye özellikle cihatsız, siyasetsiz hukuksuz bir din algısı oluşturmaya çalışmakta olup, epeyce de mesafe kat ettiği acı bir gerçek…

İşte bu çalışmaların sonucu dünyadaki özellikle İslam coğrafyasındaki kan ve gözyaşları ortada. Islah ediyoruz diyorlar, ifsad ediyorlar.
Müslümanlar ki bir millet, küfür de bir millet.

Küresel zalimler, karşılarında tek rakip ve düşman olarak gördükleri İSLAM’la ve Müslümanlarla savaşmakta hem de Müslümanları kullanmaktalar. Müslümanların önde gelenlerini bir şekilde ikna edebilmekteler. Bunun için İslam’ın özellikle Kur’an’ın temel kavramlarıyla oynamakta, onların İçlerini boşaltmakta, anlamlarını daraltmakta veya değiştirmektedirler. İşte bunlardan birisi de HAK kavramıdır. Diyanet İşleri

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyonizm Çökerken -1 21 Aralık 2017 | 215 Okunma Efendimiz(S.A.V)’i Anarken 07 Aralık 2017 | 100 Okunma Sağlık ve hastalık nimetleri-2 30 Kasım 2017 | 149 Okunma Akıl nimeti-2 09 Kasım 2017 | 91 Okunma Kulluk kimliğimiz-1 07 Eylül 2017 | 120 Okunma