Aydın Ünal Yeni Şafak Gazetesi

Allah bize yeter… O ne güzel dosttur!

Her yönden kuşatıldık. Hristiyan, Musevi, Siyonist, Budist, Hindu, Şamanist, ateist ve daha nicesi Müslüman düşman-lığında ittifak ettiler, güç birliği yaptılar. Şair Fuzuli’nin asırlar önce kim...

11 Mart 2024 | 0 okunma

Her yönden kuşatıldık. Hristiyan, Musevi, Siyonist, Budist, Hindu, Şamanist, ateist ve daha nicesi Müslüman düşman-lığında ittifak ettiler, güç birliği yaptılar.

Şair Fuzuli’nin asırlar önce kim bilir hangi iç sıkıntısıyla yazdığı “Derd çok hemderd yok düşman kavî tâli’ zebun” (Dert çok, derdi paylaşan yok, düşman güçlü, talih zayıf) dizeleri bugün ümmet-i İslâm’ın ortak sesi oldu.

Evet, düşman güçlü, hem de çok güçlü.

Çok paraları var… Afrika’nın elmaslarını, Amerika’nın altınlarını, Ortadoğu’nun petrolünü çaldılar. Ekmeği de emeği de sömürdüler. Ticaret yollarını tuttular. Yoksul bıraktılar, borç verdiler, faizle, tefecilikle daha da çok kazandılar. Dilediklerini büyütüyor, dilediklerini yok ediyorlar. Hırsla üretiyor, azgınlıkla tüketiyorlar. Hesabı bilinmez hazinelerin üzerinde oturuyor, suyun başında duruyor, paralarıyla köleler, ülkeler, zalim diktatörler satın alıyorlar.

Çok güçlü silahları var… Karada, denizde, havada ölüm yağdıran, yenilmez gibi görünen orduları var. Bir düğmeye basıp insanlığı tümden yok edecek bombaları var.

Bilimde çok güçlüler… İnsanlığın birikimini şeytanca hedefleri için tutsak ettiler....

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyasette yumuşama: Mümkün mü? 06 Mayıs 2024 | 625 Okunma İsmailağa’ya değil, Türkiye’ye operasyon 03 Mayıs 2024 | 4.787 Okunma Şule öğretmen ve yeni maarif modeli 29 Nisan 2024 | 1.694 Okunma İsrail’le ticaret ve Deutsche Welle 26 Nisan 2024 | 3.033 Okunma Doku uyuşmazlığı 22 Nisan 2024 | 3.582 Okunma