Ali Karahasanoğlu Yeni Akit Gazetesi

Yokuş, cevap ver.. İşi yokuşa sürme!

Eleştirdiğimiz isimlerin, açıklama yapmaları halinde, o açıklamayı yayınlamamak, gizlemek, hatta “Git mahkemeye” edası ile tavır almak...

02 Şubat 2019 | 5.347 okunma

Eleştirdiğimiz isimlerin, açıklama yapmaları halinde, o açıklamayı yayınlamamak, gizlemek, hatta “Git mahkemeye” edası ile tavır almak, bize yakışmaz..

Samimiyetimize yakışmaz..

Dürüstlüğümüze yakışmaz..

Her ne kadar..

Açıklama yapma hakkı, hakaret etmeyi gerektirmiyorsa da..

Aşağıda yayınlayacağım açıklamanın birçok yerinde hakaret ifadeleri var ise de..

Biz prensibimizi bozmayalım..

Onların cevabını verelim..

Sonrasında da, karşı cevaplarımızı sunarız..

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş’tan gelen açıklama, şöyle:

“Sn. A.İhsan KARAHASANOĞLU

Akit Yazarı

29.01.2019 tarihli Akit Gazetesi’nde kaleme aldığınız ‘HDP’nin Desteği Hem Kürtlere, Hem Milliyetçilere İhanettir’ başlıklı yazınızın içinde benim ismimi geçirdiğiniz için bu açıklamayı gönderme gereği duydum.

Sayın yazar, sizi hiçbir zaman takip etmemiş bir kişiyim. Bundan sonra da takip edeceğimi zannetmiyorum. Çünkü yukarıdaki başlıklı yazınızın tamamını bile okuyamadım. Baştan aşağı yalan, dolan ve iftira dolu. Aynı siyasi iktidar sahiplerinin kullandığı dili kullanıyorsunuz.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kariye’den Boğaziçi’ne, 28 Şubat’tan Deniz Gezmiş’e! 07 Mayıs 2024 | 1.692 Okunma Bu adam, Cumhurbaşkanı mı olacaktı? 06 Mayıs 2024 | 5.438 Okunma RSF: Gazetecileri yargılamayın, öldürün! 05 Mayıs 2024 | 584 Okunma Bunlardan hesap sormazsanız, böyle tepenize çıkarlar! 04 Mayıs 2024 | 1.668 Okunma AYM: Taksim’de miting engellenemez/engellenir! 03 Mayıs 2024 | 838 Okunma