Ali Karahasanoğlu Yeni Akit Gazetesi

Unutmadık, unutturmayalım!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, PKK’nın uzantısı konumundaki HDP ile ittifak görüşmesi yapıp, ardından PKK’lı teröristlerin şehid ettiği asker cenazesine katılmasını...

28 Aralık 2023 | 1.169 okunma

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, PKK’nın uzantısı konumundaki HDP ile ittifak görüşmesi yapıp, ardından PKK’lı teröristlerin şehid ettiği asker cenazesine katılmasını, unutmayalım, unutturmayalım.

Yine Özgür Özel’in, PKK’nın kınandığı TBMM’deki grubu bulunan partilerin imzalayacağı bildiriye, HDP ile birlikte imza atmamasını unutmayalım, unutturmayalım.

Kadir Has Üniversitesi’nde, hendekçi bir öğretim üyesinin, mescidin halısına ayakkabı ile basıp, bir de utanmadan, “Seccadeye basmıyorum” demesini ve Kadir Has Üniversitesi’nin bu kadını Hendek bildirisine imza atmasından sonra üniversiteden atmadığı gibi, şimdi de ayak sürttüğünü, oyalamalarda bulunduğunu unutmayalım, unutturmayalım..

Fatih Altaylı’nın, “Kahrolsun PKK” sloganı atılan ve Gazze’ye destek verilen mitinge katılanlar için “Şehidler için de yürüyüş yapsanıza şerefsizler” diyerek, bilerek yalan söylemekten utanmadığını, unutmayalım, unutturmayalım..

Şehid babasının...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uyuşturucu satıcısının avukatından ne bekliyordunuz? 18 Mayıs 2024 | 955 Okunma Yumuşamanın neticesi; ceza ancak bu kadar oldu! 17 Mayıs 2024 | 3.442 Okunma 28 Şubat’ta “Tahliye edin”, Sinan Ateş’te “Merhaba diyeni de içeri atın”! 16 Mayıs 2024 | 5.904 Okunma İşte CHP: İki saatte 66 bin TL’lik israf! İftira da cabası! 15 Mayıs 2024 | 1.112 Okunma Dün bir, bugün iki! CHP itiraf etti: İsrafsız yapamayız! 14 Mayıs 2024 | 1.466 Okunma