Ali Karahasanoğlu Yeni Akit Gazetesi

Seçimin mağlupları arasında Ekrem İmamoğlu da yok muydu?

 İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu'na boşuna “Sülün Osman” dememiştik.. Hiç bozuntuya vermeden, “Bana babamdan miras kaldı. Ama satıyorum...

09 Haziran 2023 | 1.421 okunma

 İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu'na boşuna “Sülün Osman” dememiştik..

Hiç bozuntuya vermeden, “Bana babamdan miras kaldı. Ama satıyorum, çok ucuza. Çünkü ben köyüme döneceğim” diyerek Galata Kulesi’ni satmaya kalkan Sülün Osman’a, Ekrem İmamoğlu'nu boşuna benzetmedik..

Pazarda karşılaştığı abla, ölse CHP’ye oy vermeyeceğini yüzüne karşı söylediğinde.... Biraz da o ablanın cesaretini görünce, “Abla, nerelisin” ile başlayıp, tekrar tekrar aynı soruyu sorup, sonunda da “kaç çocuğun var, okuyorlar mı” diye devam edip, hanım ablanın bütün protesto heyecanını elinden alan Sülün Osman ile karşı karşıyayız..

“İstanbul’da AK Parti’ye karşı belediye başkanlığı seçimini kazanan bir büyük lider” takdimini kendisi için yaptırıp, “Bundan sonra artık CHP’nin makus talihi değişti, Ekrem İmamoğlu ile girilecek her seçim kazanılacak” algısı oluşturan da kendisi idi.

Oysa İBB için dahi...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uyuşturucu satıcısının avukatından ne bekliyordunuz? 18 Mayıs 2024 | 1.206 Okunma Yumuşamanın neticesi; ceza ancak bu kadar oldu! 17 Mayıs 2024 | 3.445 Okunma 28 Şubat’ta “Tahliye edin”, Sinan Ateş’te “Merhaba diyeni de içeri atın”! 16 Mayıs 2024 | 5.909 Okunma İşte CHP: İki saatte 66 bin TL’lik israf! İftira da cabası! 15 Mayıs 2024 | 1.112 Okunma Dün bir, bugün iki! CHP itiraf etti: İsrafsız yapamayız! 14 Mayıs 2024 | 1.467 Okunma