Ali Karahasanoğlu Yeni Akit Gazetesi

Medyada bir asırlık gecikme, bakın nelere mal oluyor!

Rahmetli ağabeyim Mustafa Karahasanoğlu, hep söylerdi: “Sol tandanslı kişiler, taaa Osmanlı’dan itibaren, medyanın önemini görmüşler ve işe koyulmuşlar.. Dindar insanlar ise, maalesef bu medyanın önemini bir...

29 Ocak 2023 | 705 okunma

Rahmetli ağabeyim Mustafa Karahasanoğlu, hep söylerdi: “Sol tandanslı kişiler, taaa Osmanlı’dan itibaren, medyanın önemini görmüşler ve işe koyulmuşlar.. Dindar insanlar ise, maalesef bu medyanın önemini bir asırlık gecikme ile kavramışlar. Bir asırlık gecikme ile işe koyulunca da, sol medya ile yarışmak, zorlaşıyor.”

Gerçekten de..

Osmanlı’nın yıkılışında, dindar karşıtı medyanın rolü büyüktür..

Osmanlı’yı ayakta tutmak için büyük çaba sarf eden Abdülhamid’e yönelik, o tarihdeki dindar bazı isimlerin bile maraza çıkarmasının arkasında yatan sebep, Batı’ya hayranlık duyan medyanın karanlık algı operasyonlarından başka bir şey değildir..

Abdülhamit ile ilgili olarak, dindar düşünürlerin bile nasıl oyuna getirildiklerini uzun uzun anlatsak da, hem kesin bir kanaate varabileceğimizi hem de bu tespitleri hafızamıza kazıyabileceğimizi sanıyorum..

Biz yakın tarihden...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
AYM: Taksim’de miting engellenemez/engellenir! 03 Mayıs 2024 | 819 Okunma Bu ülkede, süpürülecek o kadar sahtekâr var ki! 02 Mayıs 2024 | 2.180 Okunma Böyle mi olacak, böyle mi savunulacak 20 saat çalışan lider! 01 Mayıs 2024 | 2.367 Okunma Çocuklar park bekliyordu, onlara çukurda boğulmak hazırlanmış! 30 Nisan 2024 | 3.776 Okunma “HAMAS’a terörist diyen “terörist ortakları”! 29 Nisan 2024 | 1.643 Okunma