Ali Karahasanoğlu Yeni Akit Gazetesi

Bu ülkede, süpürülecek o kadar sahtekâr var ki!

Dün 1 Mayıs idi. Mustafa Kemal döneminde bırakın Taksim’de, Türkiye’nin hiçbir yerinde kutlanmasına izin verilmeyen, daha doğrusu o dönemde bir yıllığına onay çıkan, sonrasında yasaklanan...

02 Mayıs 2024 | 0 okunma

Dün 1 Mayıs idi. Mustafa Kemal döneminde bırakın Taksim’de, Türkiye’nin hiçbir yerinde kutlanmasına izin verilmeyen, daha doğrusu o dönemde bir yıllığına onay çıkan, sonrasında yasaklanan İşçi Bayramı..

Şimdi 81 ilimizde etkinlikler düzenlenebiliyor. Sadece İstanbul’un Taksim meydanında, “Burada zaten iktidar partisi de miting düzenleyemiyor. Hani sizin ‘Diktatör’ dediğiniz Tayyip Erdoğan var ya. O da Taksim’de miting düzenleyemiyor.. Ya Yenikapı’da, ya Atatürk Havalimanı’nda mitinglerini düzenliyor” gerekçesi de gösterilerek, “Taksim’de olmaz” deniliyor.

Ama bir avuç kutlu ve putlu azınlık, şımarık çikolata çocukları gibi “İlla da illa Taksim” diye diretiyor..

Halbuki, “Sendika temsilcileri, Taksim’e girebilir, çelenk de koyabilirler” diye sembolik anmalara izin verileceği de belirtilmişti. Nitekim Taksim anıtına çelenk koyanlar da oldu. HAK İş, Filistin bayraklı kutlama çelengi ile günün en anlamlı mesajını da verdi..

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Affedilen darbeciler, şimdi tehdit ediyorlar! 19 Mayıs 2024 | 3.106 Okunma Uyuşturucu satıcısının avukatından ne bekliyordunuz? 18 Mayıs 2024 | 1.320 Okunma Yumuşamanın neticesi; ceza ancak bu kadar oldu! 17 Mayıs 2024 | 3.450 Okunma 28 Şubat’ta “Tahliye edin”, Sinan Ateş’te “Merhaba diyeni de içeri atın”! 16 Mayıs 2024 | 5.923 Okunma İşte CHP: İki saatte 66 bin TL’lik israf! İftira da cabası! 15 Mayıs 2024 | 1.115 Okunma