Ali Karahasanoğlu Yeni Akit Gazetesi

“Baş terörist” gitti, “Millet İttifakı’nı FETÖ destekliyor” diyen geldi!

Parasının bolluğundan mı, yoksa FETÖ’cü Hidayet Karaca’yı savunurken sarfettiği “O terörist ise, ben baş teröristim” sözünün arkasındaki gerçekten mi kaynaklı...

09 Kasım 2021 | 5.258 okunma

Parasının bolluğundan mı, yoksa FETÖ’cü Hidayet Karaca’yı savunurken sarfettiği “O terörist ise, ben baş teröristim” sözünün arkasındaki gerçekten mi kaynaklı, bilemiyorum..

Lütfü Türkkan isimli küfürbaza yönelik, İyi Parti’den ciddi bir tepki hâlâ gelmedi..

İyi Parti’nin Genel Başkanı bir kadın..

İyi Parti içinde kadın milletvekilleri de az değil..

Bir tanesi çıkıp da “Yeter be! Nedir bu rezilliğimiz? Parası çoksa çok.. Parası batsın” diyemedi..

Bir tanesi çıkıp da, “Adam zaten baş terörist olduğunu itiraf etmiş. Hangi aklı başında insan, şehidin kardeşine sinkaflı küfür eder ki? Adam ‘Baş teröristim’ dediğine göre.. Şehidin kardeşine küfür etmesinde de bir gariplik olmasa gerek. Bu adamın gerçek yüzünü daha öncede görememişiz. Özür dileriz” diyemedi..

Bir yoklama çektiler..

“Grup başkanvekilliğinden istifa etti” dediler..

Kendi partilerinden herkesi dizginlemişlerdi ama..

Halk nezdinde tepkinin gittikçe büyüdüğünü görünce..

Bugünkü, adet olduğu üzere yapılacak grup konuşması öncesinde, grup başkanvekili seçimi bahanesi ile yapılan toplantıda, Genel Başkan Meral Akşener’in ifadeleri olarak, bazı cümleler basına sızdırıldı..

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu ülkede, süpürülecek o kadar sahtekâr var ki! 02 Mayıs 2024 | 24 Okunma Böyle mi olacak, böyle mi savunulacak 20 saat çalışan lider! 01 Mayıs 2024 | 2.312 Okunma Çocuklar park bekliyordu, onlara çukurda boğulmak hazırlanmış! 30 Nisan 2024 | 3.748 Okunma “HAMAS’a terörist diyen “terörist ortakları”! 29 Nisan 2024 | 1.473 Okunma İşin sonu: “Seyircisiz Kongre” 28 Nisan 2024 | 980 Okunma