Ali Eyüboğlu Milliyet Gazetesi

Özgü Namal’ın rolü Burçin Terzioğlu’na

Özgü Namal, yedi yıl sonra ekranlara dönecekti, ama olmadı.

15 Aralık 2020 | 252 okunma

Özgü Namal, yedi yıl sonra ekranlara dönecekti, ama olmadı. Exxen’de yayınlanacak dizinin yapımcısı Mustafa Uslu’ya sordum, Namal’ın niye ayrıldığını ve yerine hangi oyuncunun geldiğini. ‘Hükümsüz’ün yapımcısı şunları söyledi:

“Özgü’yle eşi vefat etmeden anlaşmıştık. Diziyi pandemi nedeniyle İzmir’de çekeceğimiz için, çocuklarına daha çok vakit ayırmak amacıyla İstanbul dışında çalışamayacağını söyleyip, izin istedi. Ne ben ne de Acun (Ilıcalı) bir şey diyebildik. Yerine arkadaşı Burçin Terzioğlu’nu aldık.”

Koronavirüs İstanbul’da var da İzmir’de yok mu? Var. Uslu’ya Özgü Namal’ı kaybetme pahasına dizisi İzmir’de çekmelerinin sebebini sorduğumda ise şöyle dedi:

“İstanbul’da çeksek, örneğin makyöz ve kuaför akşam evine gidecek, ertesi gün gelip oyuncuyla temas edecek. Gidiş-gelişte virüs kapıp, sete getirme riski var. İzmir’de tüm ekip otelde kampta. Repo günlerinde bile paralarını ödüyor, otelde istirahat etmelerini istiyoruz. Ekip dışında kimseyle temas etmelerine izin vermiyoruz. Başka türlü başa çıkamayız koronayla.”

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Valilik izin verdi DEM engelledi! 28 Nisan 2024 | 199 Okunma maNga grubundan çağrı var: Keşke bir kadın DJ olsa da konserlerde bize eşlik etse 28 Nisan 2024 | 20 Okunma Dilan Polat’lı şova inceleme 27 Nisan 2024 | 163 Okunma CEO’nun kibri markayı bitirdi 25 Nisan 2024 | 980 Okunma Türk ‘Romeo’ Yunan 'Juliet' 23 Nisan 2024 | 76 Okunma