Ali Eyüboğlu Milliyet Gazetesi

Kalbimdeki Deniz 12 Mart'ta bitecek

Bir sevilen dizi daha ekrana veda ediyor. Kutsi ve Özge Özberk’in başrollerini paylaştığı ‘Kalbimdeki Deniz’, cumartesi akşamları FOX’ta yayınlanıyor ve kanala iyi reyting getiriyordu. Bu sezon reytingi eskisi...

01 Mart 2018 | 216 okunma

Bir sevilen dizi daha ekrana veda ediyor. Kutsi ve Özge Özberk’in başrollerini paylaştığı ‘Kalbimdeki Deniz’, cumartesi akşamları FOX’ta yayınlanıyor ve kanala iyi reyting getiriyordu. Bu sezon reytingi eskisi gibi olmayan diziyi kanal, pazartesi akşamına kaydırıp, yerine, ‘Adı Zehra’yı koydu.

Show TV’nin ‘Çukur’, Star TV’nin ‘Söz’le reyting pastasının büyük dilimlerini kaptığı pazartesi akşamında şayet ‘Kalbimdeki Deniz’, cumartesi akşamındaki performansını gösterse, ömrü uzayacaktı. Ancak dizi yeni gününde Total’de 3.21, AB’de 2.56 reyting alınca ‘final’ göründü. Pastel Film’in yapımı, 12 Mart akşamı yayınlanacak 60’ncı bölümle ekrana veda edecek.

KURAL VE CEMCİR’İN YENİ KOMEDİ FİLMİ

Murat Cemcir’le Ahmet Kural’ın başrollerini paylaştığı ‘Ailecek Şaşkınız’ı, son zamanlarda birçok Türk filmi gibi vizyondan önce, İstanbul Soho House’daki basına özel gösteriminde izledim.

Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Murat Cemcir’le Ahmet Kural’ın birlikte oynadıkları diğer filmler gibi ‘Ailecek Şaşkınız’ da komedi... Ancak o filmlerle ‘Ailecek Şaşkınız’ arasında sınıf farkı söz konusu. ‘Çalgı Çengi’ ve ‘Düğün Dernek’ serilerinde Cemcir ile Kural, çalışmalarına rağmen ekonomik zorluklar yaşayan taşralı tipleri canlandırmıştı. Bu filmde Kural, bir fabrikatörün şımarık oğlu, Cemcir ise onun çocukluk arkadaşı ve şirketteki  sağ kolu rolünde.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nihal Candan masalları! 02 Mayıs 2024 | 192 Okunma ‘Ölümcül hasta’ kuaföre mi gitti? 30 Nisan 2024 | 144 Okunma Valilik izin verdi DEM engelledi! 28 Nisan 2024 | 318 Okunma maNga grubundan çağrı var: Keşke bir kadın DJ olsa da konserlerde bize eşlik etse 28 Nisan 2024 | 38 Okunma Dilan Polat’lı şova inceleme 27 Nisan 2024 | 172 Okunma