Ali Eyüboğlu Milliyet Gazetesi

Fazıl Say'dan twitter dersi

Fazıl Say’ın Twitter hesabı düne kadar billboard’lar gibi sanatsal etkinlikleri duyuran ilan panosu gibiydi. Sanatçının attığı tweet’ler sayesinde o hesaba birden can, ruh ve renk geldi, takipçileri onun insani yönünü daha iyi tanımaya başladı.

19 Kasım 2020 | 275 okunma

“Selam dostlar, yıllar sonra tekrar Twitter kullanmaya başlıyorum. Ekibimin kullandığı bu hesabı ‘ele geçirdim’. Beni bu mecrada takip etmek isteyen dostlar için naçizane bilgilendirmek istedim.”

Fazıl Say’ın kendi yönetmeye başlayınca Twitter hesabındaki değişim, sosyal medyasını başkalarına emanet eden ünlülere ders olmalı.

@fazilsaymusic hesabından düne kadar günde en fazla 1-2 tweet paylaşılıyor veya RT yapılıyordu. Onlar da Say’ın sanat etkinliklerinin duyurusuydu.

Fazıl Say, hesabını kendi yönetmeye başladığı ilk gün, 10’dan fazla tweet attı. Bu tweet’ler arasında onun sanatsal etkinliklerinin tanıtımları da vardı, sanatçının hangi diziyi izlediği de vardı, gece milli maçı izlerken içtiklerinin tadını alamayınca nasıl paniklediği de:

“İçtiklerimin tadını alamayınca dedim ben kesin korona oldum. 10-15 dakika panikledim. Ece’ye (eşi) bir şey demedim. Sonra gittim, şaşkınım, dut pekmezi yedim bir kaşık denemek için. Cayır cayır pekmez tadı… Ohh be...”

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Robert De Niro’lu Siyonizm yalanı! 04 Mayıs 2024 | 143 Okunma Nihal Candan masalları! 02 Mayıs 2024 | 193 Okunma ‘Ölümcül hasta’ kuaföre mi gitti? 30 Nisan 2024 | 145 Okunma Valilik izin verdi DEM engelledi! 28 Nisan 2024 | 320 Okunma maNga grubundan çağrı var: Keşke bir kadın DJ olsa da konserlerde bize eşlik etse 28 Nisan 2024 | 38 Okunma