Ali Eyüboğlu Milliyet Gazetesi

Afrin’i dolaştılar ve hedef oldular

Türkiye, bir haftadır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetiyle Hatay’a giden sanatçıları tartışıyor…  Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlerimize moral destek...

09 Nisan 2018 | 454 okunma

Türkiye, bir haftadır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetiyle Hatay’a giden sanatçıları tartışıyor… 

Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlerimize moral destek için Hatay’a, oradan da sınır karakoluna giden sanatçılara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Rezil adamlar” demese, iş bu noktaya gelir miydi? 

Sanmıyorum… Gidenler, gitmeyenler, davet edilmeyenler boyutunda kalırdı tartışma… 

Kılıçdaroğlu’na önce bir grup sanatçı yazılı bildiriyle karşılık verdi. Sonra ünlülerin bireysel açıklamaları geldi. En sert tepkiyi Cengiz Kurtoğlu, “Bana ‘rezil’ diyen, rezil oğlu rezildir” diyerek verdi. 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, iktidara gelince bu sanatçılara selam bile vermeyeceklerini açıkladı. 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “İnşallah bu güzide sanatçılarımız aynı hassasiyeti şeker fabrikaları için de gösterir. Böylece, ‘Külliye’nin değil Türkiye’nin sanatçısı’ olduklarını gösterirler” dedi. 

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Ölümcül hasta’ kuaföre mi gitti? 30 Nisan 2024 | 133 Okunma Valilik izin verdi DEM engelledi! 28 Nisan 2024 | 317 Okunma maNga grubundan çağrı var: Keşke bir kadın DJ olsa da konserlerde bize eşlik etse 28 Nisan 2024 | 38 Okunma Dilan Polat’lı şova inceleme 27 Nisan 2024 | 172 Okunma CEO’nun kibri markayı bitirdi 25 Nisan 2024 | 992 Okunma