Ali Erkan Kavaklı Yeni Akit Gazetesi

MEB öğrencileri zombileştirmekten vazgeçmeli

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Erkan Kavaklı'nın bugünkü (03.11.2022)''MEB öğrencileri zombileştirmekten vazgeçmeli'' başlıklı yazısı.

03 Kasım 2022 | 324 okunma

 Karaman’da bir lisede öğrencilerle başarı üzerine sohbet ettim, başarının temel prensiplerini anlattım. Dedim ki:

“Okul sizi hayata hazırlar, okul bitince ne olacağınıza karar vermelisiniz. Hedef belirleyin, program yapın, verimli ders çalışın, en az bir dersten en iyi olma yarışına girin, iyi arkadaş seçin, iyi bir insan olmak için çalışın.

İyi insan olabilmek inançlı ve ahlaklı olmak lazım, inancınızı yitirmeyin! Cennete iyi insanlar gider. Sınavlara hazırlandığınız kadar cennete gitmek için de çalışın!

Bir kitap yazarsız, bir resim ressamsız, bir bina mimarsız, bir köy muhtarsız olmaz. Bizi ve kâinatı yaratan bir yaratıcı var, o bizi çok seviyor. Bir mektup göndererek bizi cennete davet ediyor. Kur’an okuyarak cennete gitme hazırlığı yapın!

Kendinizi önemseyin, deha yeteneğine sahip olduğunuzu unutmayın. Hasan Hans’ı geçmeli; Emine Elizabet’i, Havva Eva’yı, Meryem Marya’yı, Yusuf Josef’i, İbrahim Abraham’ı, Yakup Yokop’u geçmeli ki Türkiye gelişmiş ülkelerle...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çanakkale ruhu kazandıracak ders kitapları lazım 25 Nisan 2024 | 115 Okunma Eğitimde iktidar kim 18 Nisan 2024 | 447 Okunma Ders kitaplarında milli manevi değerler yerine pozitivist, materyalist, ateist anlayışın dayatılması 14 Nisan 2024 | 218 Okunma 2002 RUHUYLA YENİDEN BAŞLAMALIYIZ 11 Nisan 2024 | 188 Okunma ÇIĞLIK: Seçimin galibi materyalist eğitim 04 Nisan 2024 | 583 Okunma