Akif Beki Karar Gazetesi

Yolsuzlukla böyle mi mücadele edilir!

İBB el değiştirdikten sonra açılmış, milyarlarca liralık kamu zararının soruşturulduğu eski dönem dosyalarına el koyarak, İçişleri'nde sümen altı ederek, yolsuzluk ve...

15 Mart 2024 | 0 okunma

İBB el değiştirdikten sonra açılmış, milyarlarca liralık kamu zararının soruşturulduğu eski dönem dosyalarına el koyarak, İçişleri'nde sümen altı ederek, yolsuzluk ve usulsüzlük şüphelerinin üstünü kapatarak mı?

Yanlış yapmakla, tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatmakla, rüşvet yemekle suçlanan, bu tür imalarla zan altında bırakılarak istifaya zorlanan AK Partili büyükşehir belediye başkanlarını kenara koyup yola öyle devam ederek mi? Boyun eğeni aklayarak, cezasını yargıda verdirmeyerek mi?

Kamu arazisini peşkeş çekme vaadiyle onlarca milyon lira dolandırıldığını ihbar eden, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı hakkında suç duyurusunda bulunan, araba bagajında para sayma görüntülerini çekip servis eden kişiyi şantaj ve dolandırıcılıktan tutuklatarak mı?

Devlette kapıları açmak için AK Parti Genel Merkezi'nde işe girdiğini itiraf eden, paçalarından servet akarken göze batmamış, işe her gün başka bir lüks ciple gelirken derenin suyu nereden diye merak edilmemiş şu büro elemanının pudra şekeri skandalını unutturarak mı?

Sahi nasıl mücadele ediliyordu yolsuzlukla?

Yoksa İçişleri Bakanı'nın, mafyadan 10 bin dolar aylık alan siyasetçiyi bildiğini...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyasette yumuşama hayâl mi oldu? 17 Mayıs 2024 | 171 Okunma Muhalefet etki ajanlığına razı mı? 16 Mayıs 2024 | 573 Okunma Türkiye Yüzyılı’nda çiftçilerle destan yazalım yazmasına da 15 Mayıs 2024 | 352 Okunma Tasarruf hoş geldi de kime geldi? 14 Mayıs 2024 | 2.386 Okunma Kürtlerle ortak hissiyat testine var mısınız? 11 Mayıs 2024 | 1.269 Okunma