Akif Beki Karar Gazetesi

THY’den ‘cici gazete’ açıklaması

Yolcularının hangi gazeteyi okuyacağına karar vermekten artık vazgeçiyorlar anlamı çıkar mı, bilemedim. Ama "THY'nin cici gazeteleri şaşırtıyor" başlıklı yazımdan sonra, e-postayla bir açıklama geldi.

06 Ağustos 2019 | 3.438 okunma

Gönderen, THY Müşteri İletişim Merkezi.

Şöyle diyor: "Seyahatiniz esnasında yaşadığınız memnuniyetsizliğiniz, kabin amirimiz tarafından ünitemize iletilmiştir.

Uçaklara yüklenen gazeteler, standlarımızdan elde edilen istatistikler doğrultusunda yolcu sayısına göre belirlenmektedir. Bu doğrultuda, geri bildiriminizde yer alan talebinizin değerlendirilebilmesi için ilgili üniteye bilgi verilmiştir..."

Yani artık Karar, Cumhuriyet ve Sözcü gibi yasaklı gazeteler uçaklara alınacak mı, bu dayatmadan nihayet dönüyor mu THY, sevinebilir miyiz dersiniz?

Sorun, sunulan gazetelerin adet olarak yetmemesinde değildi. Sayıca yetiyor da artıyorlar bile. Çoğu, hiç ellenmeden geldiği gibi geri gidiyor. Hatta iade fazlası sorunu var. Yine de yolcular, okuyacak gazete bulamıyor.

Çünkü gerçek sorun, ayrı telden çalanların kara listeye alınması, uçaklara yüklenmemesi.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti’nin kıvrak zekâlı abilerle imtihanı 27 Nisan 2024 | 2.010 Okunma Bahçeli yaptı yine yapacağını 26 Nisan 2024 | 3.307 Okunma Yeni Anayasa neyi değiştirir? 25 Nisan 2024 | 571 Okunma Türkiye Yüzyılı THY yöneticilerine güzelmiş 24 Nisan 2024 | 1.348 Okunma Bahçeli iktidara ne demeye çalışıyor? 22 Nisan 2024 | 171 Okunma