Akif Beki Karar Gazetesi

Oysa Batı'nın İsrail'le ticareti kesmesini biz de istiyoruz

İran dini lideri Hamaney, Gazze için İsrail'le ticareti kesmeyen Müslüman ülkeleri listelemiş. Başlığına da "Ölüm makinesinin yakıt deposunu hangi Müslüman ülkeler dolduruyor" yazmış. Kendileri neler...

30 Kasım 2023 | 688 okunma

İran dini lideri Hamaney, Gazze için İsrail'le ticareti kesmeyen Müslüman ülkeleri listelemiş. Başlığına da "Ölüm makinesinin yakıt deposunu hangi Müslüman ülkeler dolduruyor" yazmış.

Kendileri neler yapmadı ya şu Gazze için; nutuk mu, nara mı atmadılar!

Gören de boş tehdit ve sloganlarla kalmamış, Gazze için Hamas'ın yanında savaşa girmiş, İsrail'e askeri cephe açmış ve hep esip savurdukları gibi haritadan silmişler sanacak.

Artık somut eylemlere geçip nasıl müthiş bir cihat başlattılarsa boş yapanları, ümmete teşhir ederek sıkıştırma hakkını İran'da görüyorlar.

Ve konuşmaktan başka bir şey yapmadan, kendilerini ne çok şey yapmış gibi gösterenleri güya ifşa ediyorlar.

Hamaney'in resmi sitesinde yayınlamışlar. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Netanyahu ile videosu ve grafikler eşliğinde diyorlar ki:

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
MakineTürk'ün yalan söyleyebileni 18 Mayıs 2024 | 402 Okunma Siyasette yumuşama hayâl mi oldu? 17 Mayıs 2024 | 698 Okunma Muhalefet etki ajanlığına razı mı? 16 Mayıs 2024 | 582 Okunma Türkiye Yüzyılı’nda çiftçilerle destan yazalım yazmasına da 15 Mayıs 2024 | 356 Okunma Tasarruf hoş geldi de kime geldi? 14 Mayıs 2024 | 2.391 Okunma