Akif Beki Karar Gazetesi

İstanbul'a kayyum mu atandı hayırdır?

AK Parti İstanbul Başkanı Kabaktepe, samimi siyaset yapıyor. DEM Parti'nin İstanbul'da oylarını çoğaltmasını dilediğinde de görmüştük. Kabaktepe, bu yönünü Kanal İstanbul...

21 Mart 2024 | 0 okunma

AK Parti İstanbul Başkanı Kabaktepe, samimi siyaset yapıyor. DEM Parti'nin İstanbul'da oylarını çoğaltmasını dilediğinde de görmüştük.

Kabaktepe, bu yönünü Kanal İstanbul tartışmasında da gösterdi. Ruşen Çakır'ın Medyascope yayınında Murat Kurum'dan çok farklı konuştu.

AK Parti meğer çılgın projeyi gündeminden filan çıkarmamış, sadece İstanbul Belediyesinin gündeminden çıkarmışlar.

Başkan adayları Murat Kurum, gerçeğin bu kısmını söylemiyordu. Sadece İstanbulluların öncelikleri arasında olmadığı için, projenin şu an kendi gündemlerinde ve öncelikleri arasında da olmadığını tekrarlayıp duruyordu.

Kabaktepe ise Kurum'un aksine, baklanın tamamını ağzından çıkarıverdi. İşin aslı şöyleymiş:

"Murat Bey'in de ifade ettiği gibi İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak böyle bir gündem yok. Ama Kanal İstanbul diye bizim bakanlığımızın bir projesi var. Bununla ilgili ilanlar hazırlanıyor, imar düzenlemeleri yapılıyor. İlgili kurumlar görüşlerini belirtiyor. Vatandaşlar davalarını açıyor. Kanal İstanbul süreci, kendi bağlamında ilerliyor..."

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kürtlerle ortak hissiyat testine var mısınız? 11 Mayıs 2024 | 1.222 Okunma Dikkat etki ajanı çıkabilirsiniz 10 Mayıs 2024 | 1.011 Okunma Sıra Demirtaş için yumuşamada 09 Mayıs 2024 | 1.055 Okunma Meğer kamu malına el uzatanlarmış hain 08 Mayıs 2024 | 865 Okunma Ne yumuşamalar gördük siyasette 07 Mayıs 2024 | 1.248 Okunma