Akif Beki Karar Gazetesi

Işıkları millete yaktırıp söndürtelim mi!

Anayasa Mahkemesi üyesi Engin Yıldırım’ın vesayetçi, darbeci geçmişi mi var ki...Bir tivitle darbecilik, vesayetçilik yaptığından şüphelenelim! Ama evhamlanan iktidar cenahı ayağa kalktı.  

15 Ekim 2020 | 1.478 okunma

Anayasa Mahkemesi üyesi Engin Yıldırım’ın vesayetçi, darbeci geçmişi mi var ki...Bir tivitle darbecilik, vesayetçilik yaptığından şüphelenelim!
 
Ama evhamlanan iktidar cenahı ayağa kalktı.
Yıldırım, AYM binasının görüntüsünü “Işıklar yanıyor” mesajıyla paylaşmıştı. Yanlış yorumlanmaya müsait olduğunu, kötüye çekilebileceğini düşünemeyerek hata yaptığını kendisi de kabul etti.

Ne ki bunun maksadı aşan bir düşüncesizlikten ibaret olduğuna bazılarını ikna edemedi. Altında vesayet ve darbe özlemi aramaya devam ettiler.

Yıldırım’ın, adı darbecilik ve vesayetçilikle  yan yana anılacak son kişi bile olmadığını, gel de en iyi bileceklere anlat!

En atik ve zinde tepkiyi İçişleri Bakanlığı verdi.

Sadece “Işıklarımız hiç sönmüyor” notuyla paylaştıkları misilleme görüntüsü değil...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye Yüzyılı okullarda zorbalığı niye durduramıyor? 05 Aralık 2025 | 375 Okunma Öcalan'ın mesajında ne yok? 04 Aralık 2025 | 676 Okunma ‘Devletin kadife eldivenli demir yumruğu’nda mı sıra? 03 Aralık 2025 | 993 Okunma Mazlum Abdi de Öcalan’ı görecek mi? 02 Aralık 2025 | 365 Okunma İznik’e gelen Papa değil Haçlı Ordusu sanki 29 Kasım 2025 | 744 Okunma