Akif Beki Karar Gazetesi

Faruk Koca'ya ne oldu böyle?

Uzun zamandır görüşmesek de yakından tanırım, Keçiören Subayevleri'nde komşuluk ve dostluk ettim. Erdoğan, Başbakan olup kiracı geldiğinde ben Faruk Koca'nın yaptığı o binada oturuyordum. Bir yılı...

13 Aralık 2023 | 0 okunma

Uzun zamandır görüşmesek de yakından tanırım, Keçiören Subayevleri'nde komşuluk ve dostluk ettim. Erdoğan, Başbakan olup kiracı geldiğinde ben Faruk Koca'nın yaptığı o binada oturuyordum. Bir yılı geçmişti sanırım taşınalı, topraktan daire almıştım.

Ama tanıdığım Faruk Koca, bu değildi. Bu, yani Rizespor maçının bitiminde bir hışımla sahaya dalıp hakeme yumruk sallayan Ankaragücü Başkanı.

Nasıl biri olduğunu net hatırlıyorum. O Faruk Koca gitmiş, başkası gelmiş sanki.

Yanlış anlaşılmasın, savunmak için yazmıyorum.

Savunabilmeyi isterdim. Fakat yaptığı, savunulamaz ve kabul edilemez. Kendisi de farkındadır, sonuçlarına katlanmak zorunda. Gözaltına alındı, tutuklandı, AK Parti'den ihraç ediliyor, her yerde kınanıp ayıplanıyor.

Tabii ki saldırıya uğrayan hakem Meler'i; suçu kendinde aramaya çağıracak değilim. Muvazeneyi hepten yitirmedim.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tasarruf hoş geldi de kime geldi? 14 Mayıs 2024 | 2.127 Okunma Kürtlerle ortak hissiyat testine var mısınız? 11 Mayıs 2024 | 1.264 Okunma Dikkat etki ajanı çıkabilirsiniz 10 Mayıs 2024 | 1.016 Okunma Sıra Demirtaş için yumuşamada 09 Mayıs 2024 | 1.084 Okunma Meğer kamu malına el uzatanlarmış hain 08 Mayıs 2024 | 874 Okunma