Akif Beki Karar Gazetesi

Erdoğan’ın ‘Erdoğansız Türkiye’ vaadi

Karar Gazetesi Yazarı Akif Beki'nin bugünkü (14.12.2022)''Erdoğan’ın ‘Erdoğansız Türkiye’ vaadi'' başlıklı yazısı.

14 Aralık 2022 | 2.623 okunma

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023’te kendi adına son kez oy istediğini açıkladı.

Bir daha aday olmayacak. Gençlere ve millete, Erdoğansız bir Türkiye bırakma vaadiyle seçime giriyor.

İktidar ve fedaileri, yakın zamana kadar tam tersi bir iddiayla kampanya yürutüyordu. “Erdoğansız AK Parti, Erdoğansız Türkiye” projesine karşı oy topluyorlardı.

Erdoğansız Türkiye, dış güçlerin projesiydi. Seçimde Erdoğan’ı yenmek, Türkiye’yi yenmekti. Millete diz çöktürmekle, devletin bekasına kastetmekle, bayrakları indirip ezanları susturmakla aynı şeydi. Arada bir fark yoktu.

Muhalefet de ihanet projesinin içerideki ayağıydı. Türkiye’ye çekilen dış operasyonun taşeronluğunu yapmakla suçlanıyordu. Onun için devletle millet düşmanı, hain, uşak, beşinci kol ajanı ve gayrimillî idi.

“Başaramayacaklar” denilen proje buydu işte. Erdoğansız Türkiye’yi başaramayacaklardı.

Şimdi Erdoğan’ın kendisi, Erdoğansız bir Türkiye vaat ediyor.

Artık din düşmanlarının; ümmete karşı din savaşını kazanmak, Mekke’yi düşürüp Kudüs’ü işgal etmek için kovaladığı bir proje değil demek.

Sipsipullahlar, hezeyan içinde tepe tepe kullandı. Bu akla ziyan yaygarayla iki genel seçim ve sistemi değiştiren bir referandum atlattılar.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP ile Gezi mahkumlarını salma pazarlığı mı? 03 Mayıs 2024 | 579 Okunma Boş ama hoş bir eğitim modeli 02 Mayıs 2024 | 1.508 Okunma Devletin dinine ne oldu? 01 Mayıs 2024 | 724 Okunma Büyüklenme rüyasından uyanamayanlar 30 Nisan 2024 | 900 Okunma AK Parti’nin kıvrak zekâlı abilerle imtihanı 27 Nisan 2024 | 2.042 Okunma