Akif Beki Karar Gazetesi

'Engellendik' edebiyatı

Seçim yarışı kızışırken tarafların, birbirlerine karşı kullanacakları koz ve argümanlar da belirginleşmeye başladı. AK Parti lideri Erdoğan'ın hedefinde 'engellendik edebiyatı' vardı. Ama bu kez...

31 Ocak 2024 | 0 okunma

Seçim yarışı kızışırken tarafların, birbirlerine karşı kullanacakları koz ve argümanlar da belirginleşmeye başladı.

AK Parti lideri Erdoğan'ın hedefinde 'engellendik edebiyatı' vardı. Ama bu kez Türkiye'yi şahlandırmalarının nasıl engellendiğiyle ilgili edebiyattan bahsetmiyordu.

Muhalefet belediyeleri, özellikle de İmamoğlu'nun, AK Parti iktidarınca engellenmekten şikâyete hakkı niye yok; onu açıklıyordu.

Dün seçim beyannamelerini tanıtırken siyasi mazeretçiliği şöyle çürüttü:

"Eser ortaya koyamamanın, halka hizmet götürememenin bahanesi olmaz. Bakmayın birilerinin 'engellendik' edebiyatı yapmalarına. Şu anda 'engellendik' diyenler, AK Parti belediyelerinin aldığı paralardan çok daha fazlasını aldılar ve alıyorlar. Bunların tamamı safsatadan, sorumluluktan kaçmaktan ibarettir."

Eğer belediyelerin, genel bütçe vergi gelirlerinden aldığı payı kastediyorsa Erdoğan yüzde yüz haklı.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tasarruf hoş geldi de kime geldi? 14 Mayıs 2024 | 665 Okunma Kürtlerle ortak hissiyat testine var mısınız? 11 Mayıs 2024 | 1.256 Okunma Dikkat etki ajanı çıkabilirsiniz 10 Mayıs 2024 | 1.014 Okunma Sıra Demirtaş için yumuşamada 09 Mayıs 2024 | 1.082 Okunma Meğer kamu malına el uzatanlarmış hain 08 Mayıs 2024 | 874 Okunma