Akif Beki Karar Gazetesi

Davanın kodamanları şov derdinde

Gömlekli sarıklı hoca, "dansöz kıyafetli şarkıcıları sahneye çıkararak dinimizle alay eden AK Partili belediye başkanlarına, yine aday olurlarsa oy vermemeye" çağırıyor. Cübbeli sarıklısı...

30 Ağustos 2023 | 1.486 okunma

Gömlekli sarıklı hoca, "dansöz kıyafetli şarkıcıları sahneye çıkararak dinimizle alay eden AK Partili belediye başkanlarına, yine aday olurlarsa oy vermemeye" çağırıyor.

Cübbeli sarıklısı ise devletin bekası ve vatanın bölünmez bütünlüğü adına, terör örgütleri ve dış güçlerle alâkasını kesmeyen muhalefet partilerine karşı vaaz veriyor.

Yalan ve iftirayla, halkı kin ve düşmanlığa tahrikle, camileri ve cemaati karşı karşıya getirmekle, milleti birbirine düşürmekle, dini siyasete alet etmekle, inanç istismarıyla, hurafe ve batıl inançlarla, ham softalık ve kaba yobazlıkla alâka kesmek mi! İlgi alanlarına girmiyor.

Devletin bekasına, vatanın bölünmez bütünlüğüne halel gelmiyor o zaman; camiye kadar sokulan partizanlık fitnesi, hassasiyetlerine dokunmuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, acımasızca imar yolsuzlukları yapıldığını söylemişti.

Ne sarıklısı ne cübbelisi! Malum popülist hamaset havarilerinden ayağa kalkan olmadı.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Muhalefet etki ajanlığına razı mı? 16 Mayıs 2024 | 361 Okunma Türkiye Yüzyılı’nda çiftçilerle destan yazalım yazmasına da 15 Mayıs 2024 | 349 Okunma Tasarruf hoş geldi de kime geldi? 14 Mayıs 2024 | 2.368 Okunma Kürtlerle ortak hissiyat testine var mısınız? 11 Mayıs 2024 | 1.268 Okunma Dikkat etki ajanı çıkabilirsiniz 10 Mayıs 2024 | 1.018 Okunma