Akif Beki Karar Gazetesi

Cihanda barış yurtta kavga

AK Parti'nin Çanakkale Zaferi için hazırladığı klibe ne denk gelse beğenirsiniz! Erdoğan'ın sesinden "dünya şahit, yılmadık yılmayacağız" haykırışları ekranda yankılanırken......

21 Mart 2023 | 924 okunma

AK Parti'nin Çanakkale Zaferi için hazırladığı klibe ne denk gelse beğenirsiniz! Erdoğan'ın sesinden "dünya şahit, yılmadık yılmayacağız" haykırışları ekranda yankılanırken... Altyazıda, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun Kahire ziyareti duyuruluyordu.

Çavuşoğlu "samimi ve güzel" dediği Kahire temaslarının ardından, yakında Erdoğan'la Sisi'nin görüşmesini bekliyor. Ankara'nın sabırsızlandığını saklamadı. Dediklerinden anlaşılan, seçimden önce bunu arzu ediyorlar.

Fakat Sisi ağırdan alıyor, dizlerinin üstünde sürünerek bükümediği bileği öpmeye gelecek de bazı şartları olduğu söyleniyor.

Erdoğan'ın görüşmek için gün saydığı eski düşmanlardan biri de Esad, sır değil. Moskova'da olacaktı, Esad da bükemediği bileği öpme kuyruğuna girmişti ama şartları karşılanmadı diye yine erteledi.

'Yedi düvel hepsi bir, biz tek' şiarıyla çıktığı seferden galibiyetle dönüyor demek iktidar. Kapısında sıraya dizdiği dünyayla kavgdan dönüyor.

'Yurtta kavga, cihanda kavga' dönemi kapanıyor yani.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye Yüzyılı okullarda zorbalığı niye durduramıyor? 05 Aralık 2025 | 253 Okunma Öcalan'ın mesajında ne yok? 04 Aralık 2025 | 672 Okunma ‘Devletin kadife eldivenli demir yumruğu’nda mı sıra? 03 Aralık 2025 | 991 Okunma Mazlum Abdi de Öcalan’ı görecek mi? 02 Aralık 2025 | 365 Okunma İznik’e gelen Papa değil Haçlı Ordusu sanki 29 Kasım 2025 | 744 Okunma