Ahmet Varol Yeni Akit Gazetesi

İşgal rejiminde asıl başbakan kim olacak?

Söze Katar’daki Dünya Kupası maçlarında siyonist medyayı temsil eden bazı ukala muhabirlere verilen isabetli cevaplara dikkat çekerek başlamak istiyorum. Filistin halkının yurda dönüş ve özgürlük...

02 Aralık 2022 | 123 okunma

Söze Katar’daki Dünya Kupası maçlarında siyonist medyayı temsil eden bazı ukala muhabirlere verilen isabetli cevaplara dikkat çekerek başlamak istiyorum. Filistin halkının yurda dönüş ve özgürlük mücadelesini hedefe yerleştirerek kendince işgal rejiminin mesajlarını vermeye çalışan siyonist muhabirlerin karşısına çıkan gençler “İsrail” diye bir yer olmadığını, siyonistlerin işgal ettiği toprakların Filistin olduğunu hatırlattı.

Bu gerçeği biz de yaklaşık kırk yıldan beri dillendirmeye çalışıyoruz. Ama tabii popülaritesi güçlü ortamlarda seslendirilince daha çok yankı buluyor. O açıdan daha etkili oluyor.

Filistin toprakları üzerinde siyonist egemenlik meşru bir siyasi otorite değil gayrimeşru işgaldir. Salahuddin Eyyubi’nin zaferiyle sonlandırılan haçlı işgalinden farkı yok. Haçlı işgali son bulduğu gibi siyonist işgal de bir gün mutlaka son bulacak. Çünkü yurtlarından zorla çıkarılan Filistinliler geri dönme, orada yaşamaya devam edenler de ne pahasına olursa olsun işgale karşı mücadele konusunda kararlıdır.

Bu gerçek...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vicdanların başkaldırısında yerimizi almalıyız 02 Mayıs 2024 | 16 Okunma San Remo’da paylaşılan ümmet coğrafyası 27 Nisan 2024 | 67 Okunma ABD’nin “düşünce özgürlüğü”ne saygısı! 26 Nisan 2024 | 70 Okunma Abdülmecid Zindani 25 Nisan 2024 | 228 Okunma Siyonizmin BM üzerindeki egemenliği 20 Nisan 2024 | 77 Okunma