Ahmet Hakan Hürriyet Gazetesi

Yine yeni yeniden

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan bu hafta 'Yine yeni yeniden' başlıklı yazısını kaleme aldı.

12 Mart 2024 | 1.277 okunma

Yine yeni yeniden... “Her yeri silip süpürüyoruz” cümlesine kendilerini inandırmış durumdalar, hepimizi inandırmaya çalışıyorlar.

- Yine yeni yeniden... Erdoğan’ın mitinglerinin ne kadar da az kalabalık olduğunu gösteren paylaşımlar yapıp “Bu sefer bu iş bitti” diyorlar.

*

- Yine yeni yeniden... AK Parti’den oy tırtıklayacak partilerden medet umuyorlar. Geçen sefer Babacan’ı şişirdikleri gibi bu sefer de Fatih Erbakan’ı gazlıyorlar.

*

- Yine yeni yeniden... “Fakir” ve “cahil” kelimeleri üzerinden halk aşağılaması yapan şımarık ve küstah yorumcular ekranları kaplamış durumda.

*

- Yine yeni yeniden... Konda / Monda anketlerini ortalığa salarak “farkı açtık, Kurum çok geride, acayip öndeyiz” çığlıkları atıyorlar.

*

- Yine yeni yeniden... Kibirli alaycılıklarıyla, ukala laf sokmalarıyla, çok bilmiş edalarıyla “cahil” ve “fakir” diye halk aşağılaması yapıyorlar.

*

- Yine yeni yeniden... Twitter’da zafer çığlıkları atarak seçimin kazanılacağına inanmış durumdalar. Oradan bastırıyorlar da bastırıyorlar.

SEÇİM NOTLARI

İMAMOĞLU’NA YAPILAN KURUM’A YAPILIYOR

KISA bir süre öncesine kadar AK Parti’nin hinterlandında yer alanlar şöyle yapıyorlardı:

İşi gücü bırakmışlar Ekrem İmamoğlu’nun üzerine gidiyorlardı. En küçük bir eksiklikte ortalığı ayağa kaldırıyorlar, sürekli Ekrem İmamoğlu’dan söz ediyorlardı.

*

Yeni durum şöyle:

CHP militanları, işi gücü bırakmış Murat Kurum’da açık arıyorlar. Kaşını kaldırdı, espri yapamadı, sesini yükseltmedi, fazla güldü, çok somurttu falan... Kurum da Kurum. Başka bildikleri bir şey yok.

ERDOĞAN SON GÜNLERDE HANGİ FİLMİ İZLİYOR

CUMHURBAŞKANI Erdoğan, Yeşilçam’ın efsane filmi Tosun Paşa’nın çok meşhur bir repliğini seçim meydanına taşıdı:

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gazeteci Taha Hüseyin anlatıldığı gibi biri değil 09 Mayıs 2024 | 4.873 Okunma Manşet üstüne manşet 07 Mayıs 2024 | 3.898 Okunma İçlerinden ne diyorlardır acaba 06 Mayıs 2024 | 3.958 Okunma Hava döndü 05 Mayıs 2024 | 1.758 Okunma Erdoğan ve Özel’e ayak uydurmakta kimler zorluk çekiyor 04 Mayıs 2024 | 1.597 Okunma