Ahmet Hakan Hürriyet Gazetesi

Ahalinin kafasındaki basit ve yalın 7 soru

-SORU BİR: Seçimden önce şehit cenazeleri gelmiyordu. Ne oldu da seçimden sonra şehit cenazeleri gelmeye başladı? * -SORU İKİ: Son sekiz seçimdir iktidar partisi, "aman şehit cenazesi gelmesin" diye durumu her türlü idare...

15 Eylül 2015 | 22.128 okunma

-SORU BİR: Seçimden önce şehit cenazeleri gelmiyordu. Ne oldu da seçimden sonra şehit cenazeleri gelmeye başladı?

*

-SORU İKİ: Son sekiz seçimdir iktidar partisi, "aman şehit cenazesi gelmesin" diye durumu her türlü idare ediyordu. Ne oldu da artık idarenin i'si bile kalmadı?

*

-SORU ÜÇ: "Çözüm var" diye her şeye göz yumuluyordu. Ne oldu da şimdi "Çözüm dolapta" deniliyor?

*

-SORU DÖRT: En küçük bir arıza çıktığında koşa koşa İmralı'ya gidiliyordu. Ne oldu da arızanın büyüğü çıktığı halde İmralı'nın önünden bile geçilmiyor.

*

-SORU BEŞ: Seçimden önce iktidar cenahı, "HDP'nin önü açılsın, sivil siyaset güçlensin" diyordu. Ne oldu da şimdi HDP, neredeyse PKK'dan bile daha fazla düşman haline getirildi?

*

-SORU ALTI: HDP baraj altı kalsaydı, AK Parti tek başına iktidar olsaydı... Bu gelişmeler yine de yaşanır mıydı?

*

-SORU YEDİ: Sonunda dönüp dolaşıp gelinecek olan yer MHP'nin söylemi olacak idiyse... Beş yıldır MHP'ye neden bu denli hakaret edildi?

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Manşet üstüne manşet 07 Mayıs 2024 | 3.089 Okunma İçlerinden ne diyorlardır acaba 06 Mayıs 2024 | 3.906 Okunma Hava döndü 05 Mayıs 2024 | 1.752 Okunma Erdoğan ve Özel’e ayak uydurmakta kimler zorluk çekiyor 04 Mayıs 2024 | 1.588 Okunma İzninizle Ali Yerlikaya’yı öveceğim biraz 03 Mayıs 2024 | 3.137 Okunma